- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
Engin eraydini izleyecektim ama videolar cok uzun 10 aylik bebegimle cok zamanim yok zatrn gecen sene de hazirlandigim icin temelim var video izlememeye karar verdim cografyadakimi izliyorsun canım ? 1 ayda tarih bitmez değil mi ya bende tarihe başlasam bide katiplik denemk istiyorum en azından ona faydası olur diye düşünüyorum ama bilemedim
Evet canim zamani olanlar icin guzel videolariEngin eraydin izleyin kızlar Coğrafya icin:*pantera teşekkür ederim tavsiyen için tatlım
Cografya matematik turkceyi birlikte goturecehim 1 ayda bitirmeyi planliyorum. Sonrasinada butun dersler birliktr gidecekHadi bakalım sonunu da görmek nasip olur inşallah ders ders mi ilerliceksin 1 ay full coğrafya mi calisacaksin canım .?
Evet bende engin eraydin dinliyorum dershane de ki hoca anlatınca hicbirsey anlamıyorum zaten pasif biri engin eraydin i keşfetmek çok güzel oldu
Masallah canim tarihin iyimisDün tarih 1.konuyu bitirdim.
100 soru 11y 3 boş.
bugünki hedefim:
türkçe 1.konu ( soru bankasındaki ve konu anlatımındaki tüm testler bitirilecek)
kendi dersime çalışacağım.
daha sonra matematik 1.konu bitecek
teşekkür ederim. 1. konu çok zorlamadı.Masallah canim tarihin iyimis
Herkes kafasina gore yaziyor canimKizlar bende aranjza katilmak istiyorum ama ne yapiyoruz gunluk cozduklerimizi mi yaziyoruz buraya, tam inceleyemedim ama ?? ,
Canim ihtiyac yediiklim yada baska bir isim bu farketmez. Onemli olan dersane kadrolariArkadaşlar merhaba kpss önlisans 2016 için dersane arıyorum önerileriniz nelerdir
Planim.bu hafta 500 soru cozmekti ama masallah 1050 soru cozdum.
Onumuzdeki hafta da 1000 soruluk bir plan yaptim. İnsallah uyabilirim.
11 aylik bebegim varMasallah cam ne kadar cok cozmussunnn.. 5 dk utanma molasi vericem kendimehamilemisinz acaba ????
Gercekten mi. Azminize hayran kaldm. Birde bebek varken hicbirsey yapilmaz derler. Nasil vakit ayiriyorsunuz acaba ?? Ben ilahiyat istiyorum siz ??11 aylik bebegim var
Sizin bolum nedir
Birde hangi konulardan cozdunuz acaba11 aylik bebegim var
Sizin bolum nedir
Gercekten mi. Azminize hayran kaldm. Birde bebek varken hicbirsey yapilmaz derler. Nasil vakit ayiriyorsunuz acaba ?? Ben ilahiyat istiyorum siz ??
Canin ben gecen sene hazirlandim 87 puan aldim ama atanamadim. Ondan trkrar hazirlaniyorum.Birde hangi konulardan cozdunuz acaba