ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

benim nacizane fikrim 1 ayı full bir derse ayırmamanızdan yana.
tüm rehberlik hocalarım da öyle tavsiye etmişti. şahsen ben de öyle çalışmıyorum

kimi izliyorsun canım ? 1 ayda tarih bitmez değil mi ya bende tarihe başlasam bide katiplik denemk istiyorum en azından ona faydası olur diye düşünüyorum ama bilemedim
Engin eraydini izleyecektim ama videolar cok uzun 10 aylik bebegimle cok zamanim yok zatrn gecen sene de hazirlandigim icin temelim var video izlememeye karar verdim cografyada

Engin eraydin izleyin kızlar Coğrafya icin:* pantera teşekkür ederim tavsiyen için tatlım
Evet canim zamani olanlar icin guzel videolari
Cografya matematik turkceyi birlikte goturecehim 1 ayda bitirmeyi planliyorum. Sonrasinada butun dersler birliktr gidecek

Merhabalar
Bugun insallah cografya 2. Konuyu bitirip sorulari da cozuyorum.
Hergun 1 mat 1 turkce testi de cozuyorum. Bu hafta alisma haftam oldugu icin haftada toplam 500 soru hedefi koydum ama daha fazlasini cozecegim insallah.

Cografya 2. Konu bitti ve 3 soru bankasindan sorulari cozdum.

Bugun 2. Konuyu calisip sorularini cizecegim insallah.

Dün tarih 1.konuyu bitirdim.
100 soru 11y 3 boş.
bugünki hedefim:
türkçe 1.konu ( soru bankasındaki ve konu anlatımındaki tüm testler bitirilecek)
kendi dersime çalışacağım.
daha sonra matematik 1.konu bitecek

mat 1.ünite bitti. 70 soru çözüldü. (5yanlış-2boş) aslında niyetim daha fazla soru çözmekti ama 1.ünite kolay oldugu için yeterli geldi. yanlışlarım da dikkatsizlikten..
türkçe sözlükte anlam bitti. 75 soru çözüldü.(7 yanlış)
tıbbı terminoloji çalışıldı.

Kizlar bende aranjza katilmak istiyorum ama ne yapiyoruz gunluk cozduklerimizi mi yaziyoruz buraya, tam inceleyemedim ama ?? ,

Gercekten mi. Azminize hayran kaldm. Birde bebek varken hicbirsey yapilmaz derler. Nasil vakit ayiriyorsunuz acaba ?? Ben ilahiyat istiyorum siz ??

Birde hangi konulardan cozdunuz acaba
Canin ben gecen sene hazirlandim 87 puan aldim ama atanamadim. Ondan trkrar hazirlaniyorum.
Alt yapim ve notlarim var, inlari okuyup bol soru cizmeye zaman harciyorum.

Ama bebekle 1 gun 1 gunu tutmuyor vakit buldukca calismaya calisiyorum.

Cografyadan cozdun sorulari. Konular pekissin diye her konu ardindan 300 soru cozuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…