ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Merhabalar nasıl gidiyor çalışmalar ?
İhtiyaç soru bankasi beni zorluyor çok zor geldi sorular Diğer yayınlar dan da çözüyorum o kadar kafa yoracak ve zorlandığım tarzda değil hiç tek bana mı zor geldi ya da bu ihtiyaç

İhtiyaç soru bankasi beni zorluyor çok zor geldi sorular Diğer yayınlar dan da çözüyorum o kadar kafa yoracak ve zorlandığım tarzda değil hiç tek bana mı zor geldi ya da bu ihtiyaç
İhtiyacin devaju mu cozuyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar bende yeni katildim.onlisans muhasebe mezunuyum.uzunca bi aradan sonra kpss ye girme karari aldim.ihtiyac akademiye yazildim.evliyim 2 kizim var coluk cocukla biraz zor oluyor ama azimliyim insallah hakkimizda hayirlisi olur.:KK36:

Merhaba arkadaşlar bende yeni katildim.onlisans muhasebe mezunuyum.uzunca bi aradan sonra kpss ye girme karari aldim.ihtiyac akademiye yazildim.evliyim 2 kizim var coluk cocukla biraz zor oluyor ama azimliyim insallah hakkimizda hayirlisi olur.:KK36:
Hoşgeldn canım bende muhasebe mezunuyum. İnşallah hayırlısı olur :))

Bende ihtiyaç nirvana aldm bakalm başlıcam çözmeye

Ya geçen biraz nette dolandım kpss ile ilgili baya canım sıkıldı kızlar ya. İlk kez giricem kpssye. 3001ciler için kapı 90dan açılıyo diyolar, bölümcüler içinde muhasebe benim 87-88-89 falan puanlar çok yükselmiş.87 puanla ağrıya atanan varmış..

İhtiyacin devaju mu cozuyorsunuz ?
Nirvana canım

Hay maşallah hoşgeldiniz hakkınızda hayırlısı olsun her zaman bekleriz

Bende ihtiyaç nirvana aldm bakalm başlıcam çözmeye
Çözünce yaz canım sana da zor gelecek mi bakalim

Hosbulduk canlar sağolun. Bize de kurstan nirvana verdiler 2 gun oldu daha.matematige baktim sadece cok zor gelmedi ilk 3-4 testi çözdüm.

Selam kızlar, bende önlisans muhasebe mezunuyum. Sınava ilk kez hazırlanıyorum. Motivasyonum yüksek ve umutluyum. Ama bu kpss terimleri ile ilgili hiç bilgim yok ya :KK43: 3001 falan diosunz. Yediiklime başladım, bu hafta ikinci haftamızdı dershanede. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

merhaba bende yediiklime gidiyorum:) ama ben ankaradayım

Kizlar cok pasifsiniz neden yazmiyoraunuz
Ben pazartesi basliyorum calismaya haftaya
Buraya gunluk.yazacagim

Dogumda taklasmis allah kolaylik.versin
Ama bebek kucukkrn uyuyor surekli bu surevi verimli degerlendirebilirsiniz

Evet canim bu ara ev isleri bebegimin esyalari derken yoruldum bi adapte olamadm. Ins degerlendirebilirim bende sürekli uyucak diyerek cesaret edip yeniden hzirlancam zaten

X