- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhtiyacin devaju mu cozuyorsunuz ?Merhabalar nasıl gidiyor çalışmalar ?
İhtiyaç soru bankasi beni zorluyor çok zor geldi sorular Diğer yayınlar dan da çözüyorum o kadar kafa yoracak ve zorlandığım tarzda değil hiç tek bana mı zor geldi ya da bu ihtiyaç
Hoşgeldn canım bende muhasebe mezunuyum. İnşallah hayırlısı olur :))Merhaba arkadaşlar bende yeni katildim.onlisans muhasebe mezunuyum.uzunca bi aradan sonra kpss ye girme karari aldim.ihtiyac akademiye yazildim.evliyim 2 kizim var coluk cocukla biraz zor oluyor ama azimliyim insallah hakkimizda hayirlisi olur.
Bende ihtiyaç nirvana aldm bakalm başlıcam çözmeyeMerhabalar nasıl gidiyor çalışmalar ?
İhtiyaç soru bankasi beni zorluyor çok zor geldi sorular Diğer yayınlar dan da çözüyorum o kadar kafa yoracak ve zorlandığım tarzda değil hiç tek bana mı zor geldi ya da bu ihtiyaç
Nirvana canımİhtiyacin devaju mu cozuyorsunuz ?
Hay maşallah hoşgeldiniz hakkınızda hayırlısı olsun her zaman beklerizMerhaba arkadaşlar bende yeni katildim.onlisans muhasebe mezunuyum.uzunca bi aradan sonra kpss ye girme karari aldim.ihtiyac akademiye yazildim.evliyim 2 kizim var coluk cocukla biraz zor oluyor ama azimliyim insallah hakkimizda hayirlisi olur.
Çözünce yaz canım sana da zor gelecek mi bakalimBende ihtiyaç nirvana aldm bakalm başlıcam çözmeye
Coğrafya ya bak bakalim bide sana zor gelecek mi canım :)Hosbulduk canlar sağolun. Bize de kurstan nirvana verdiler 2 gun oldu daha.matematige baktim sadece cok zor gelmedi ilk 3-4 testi çözdüm.
Selam kızlar, bende önlisans muhasebe mezunuyum. Sınava ilk kez hazırlanıyorum. Motivasyonum yüksek ve umutluyum. Ama bu kpss terimleri ile ilgili hiç bilgim yok ya 3001 falan diosunz. Yediiklime başladım, bu hafta ikinci haftamızdı dershanede. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Eskişehirdeyim bende canm :)merhaba bende yediiklime gidiyorum:) ama ben ankaradayım
En son ki atama da tercih yaptın mi canım sen ? Gerci çok az bi alım oldu :/Bende 2014 hazirliginda yediiklime gitmistim. Bu senede gidecegim sanirim. Haziranda ama hizlandurilmis kursan
Yapmadim canim. Kadro cok azdi. 90 da kaldi malesefEn son ki atama da tercih yaptın mi canım sen ? Gerci çok az bi alım oldu :/
Kizlar cok pasifsiniz neden yazmiyoraunuz
Ben pazartesi basliyorum calismaya haftaya
Buraya gunluk.yazacagim
Dogumda taklasmis allah kolaylik.versinben henüz başlayamadım
Dogumda taklasmis allah kolaylik.versin
Ama bebek kucukkrn uyuyor surekli bu surevi verimli degerlendirebilirsiniz