- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Bolumun ne ?Evet canim bu ara ev isleri bebegimin esyalari derken yoruldum bi adapte olamadm. Ins degerlendirebilirim bende sürekli uyucak diyerek cesaret edip yeniden hzirlancam zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bolumun ne ?Evet canim bu ara ev isleri bebegimin esyalari derken yoruldum bi adapte olamadm. Ins degerlendirebilirim bende sürekli uyucak diyerek cesaret edip yeniden hzirlancam zaten
Bolumun ne ?
Kusura bakma canim unuttumSöylemiştim gıda teknolojisi ama alım olmadığı icin 3001
Kusura bakma canim unuttum
Ayni bolumdeyiz
O zaman hedefimizde ayni, allah yardimcimiz olsun
Yargi ihtiyac yediiklim beyazkalem evveliyat uzmankariyer ne bulursan coz cenimmerhaba arkadaşlar, ben de önlisansdan gircem.
Bana her ders için en beğendiğiniz kaynaklaır önerir misiniz?
soru bankası olarak da biraz zor olursa sevinirim :)
evet ne kadar kaynak o kadar çok başarı ama ben 2 yayın almak istiyorum şimdilik. diğer yayınları tekrar amaçlı çözmek istiyorum ama hangisinden başlasam bilemedim..Yargi ihtiyac yediiklim beyazkalem evveliyat uzmankariyer ne bulursan coz cenim
Yapmadim canim. Kadro cok azdi. 90 da kaldi malesef
Saglikci olmak var bu devir de en düşük onlar ataniyor benimde hedef 85_90 yani 85 altında zatwn atanmak imkansız.Kizlar cok pasifsiniz neden yazmiyoraunuz
Ben pazartesi basliyorum calismaya haftaya
Buraya gunluk.yazacagim
merhaba arkadaşlar, ben de önlisansdan gircem.
Bana her ders için en beğendiğiniz kaynaklaır önerir misiniz?
soru bankası olarak da biraz zor olursa sevinirim :)
ya sizce ilk iki kaynağım hangisi olmalı?Hoşgeldin canım arkadaş cevaplamiş zaten bekleriz sürekli buraya
Bize de dershane den nirvana verdiler bana zor geldi diğer yayınlar dan zor dan ilerlemek daha iyi bence ihtiyaç yediiklim data en iyi yayınlar zatenİhtiyaç set konu anlatımı aldım.
soru bankası yine ihtiyaç nirvana iyi midir? yoksa yediiklim mi alsam?
Ben x Yayıncılık data falan çözdüm ihtiyaç bu yayınlardan zor geldi ama her yayından cozmemiz şart zaten canım ihtiyaç al ilk başta daha sonra diğer yayınları da temin edersinŞekerler bir şey soracağım size. Soru Bankası almak yerine fotokopi alacağım ama hangi yayın ne alemde bilmiyorum. Aklımda ihtiyaç var. Anayasa Tarih Coğrafya için. Ne dersiniz? Çözenleriniz var mı yakın zaman da? Başka yayın da olur. Bana bir yardımcı olursanız mutlu olurum :*
teşekkür ederim, kitaplarımı sipariş ettim..Bize de dershane den nirvana verdiler bana zor geldi diğer yayınlar dan zor dan ilerlemek daha iyi bence ihtiyaç yediiklim data en iyi yayınlar zaten
Yediiklim.al xanim kolaydan baslaya sizce ilk iki kaynağım hangisi olmalı?
bu arada ben de sağlıkcıyım ama hedefim en az 85..
Fotokobi daha pahali olmaz mi ?Şekerler bir şey soracağım size. Soru Bankası almak yerine fotokopi alacağım ama hangi yayın ne alemde bilmiyorum. Aklımda ihtiyaç var. Anayasa Tarih Coğrafya için. Ne dersiniz? Çözenleriniz var mı yakın zaman da? Başka yayın da olur. Bana bir yardımcı olursanız mutlu olurum :*
Ve ben bugun start veriyorum
Acikogrrtim sinavim bitti, finale kadar 1.5 ay aram var. Bu 1 ayda cografyayi bitirmek hedefim.
Bugun plan yapip cografya videosu izleyecegim. Bakalim kizim kac saat uyuyacak, ben kac saat calisabilecegim
Hadi bakalım sonunu da görmek nasip olur inşallah ders ders mi ilerliceksin 1 ay full coğrafya mi calisacaksin canım .?Ve ben bugun start veriyorum
Acikogrrtim sinavim bitti, finale kadar 1.5 ay aram var. Bu 1 ayda cografyayi bitirmek hedefim.
Bugun plan yapip cografya videosu izleyecegim. Bakalim kizim kac saat uyuyacak, ben kac saat calisabilecegim
Evet bende engin eraydin dinliyorum dershane de ki hoca anlatınca hicbirsey anlamıyorum zaten pasif biri engin eraydin i keşfetmek çok güzel olduEngin eraydin izleyin kızlar Coğrafya icin:* pantera teşekkür ederim tavsiyen için tatlım