Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bolumun neydi?canım seni gecen yıldan hatırlıyorum puanlarımız yaklaşık aynıydı bende atanamıyorum yeniden hazırlanacağım ve benmde ocakta bebegim olck bakalm nasıl olcak nasıl calışacagım kitap olark ne aldın moduler setler hakkında bi bilgin var mı ?
Canim bolumun neydi?
Allah bagislasin insallah
Bende set arastiriyirum, cevapli degil sadece konu anlatimli ama bulamadim.
Pegem kitabim kalmisti sadece cizmedigim o var, baska yayin almak istiyorum.
Bende gida teknolojisi canimgıda teknolojisi ama alım yok 3001.yim bende eski bi laç kitapla idare ediyorum şimdilik set konuusunda kararsızım ihtyac keşif nasıldır ki yakında kitapcıda yok gidip inceleme sansm olmadı.. Senin bölüm neydi? amin bu arada
Bende gida teknolojisi canim
Senin genel siralaman kac ?
Bolum.konusunda cok kadersisiz, aciktan bile hic alim yok
Bende ilcede yasiyorum kitaplari hep internetten aliyirum ondan benimde incekeme sansim olmadi. Onumuzdeki gunlerde almam gerek kitapta.
set almayın tavsiye etmem konu bankası mı alacaksınız? ne almak istiyorsunuz? gerçi daha önce konuşuldu bunlar sayfaları okursanız görürsünüz.Canim bolumun neydi?
Allah bagislasin insallah
Bende set arastiriyirum, cevapli degil sadece konu anlatimli ama bulamadim.
Pegem kitabim kalmisti sadece cizmedigim o var, baska yayin almak istiyorum.
hoşgeldin..kendi adıma henüz bir rutinim yok ne yazık ki , evveliyatın ramazan/tarih, engin/coğrafya videoları mevcut en popülerleri şimdilik onlar :)Bende geldim. Çalışmalarınızı rutine bindirebildiniz mi kızlar? Ben bugün kendimi anca adapte edebildim. Ve başlıyorum artık çalışmaya. Tarihten başlayacağım. İlgili video bulursam tadından yenmez tabi:)
Hemen bakıyorum. bi başlasam rutine döncek inanıyorumhoşgeldin..kendi adıma henüz bir rutinim yok ne yazık ki , evveliyatın ramazan/tarih, engin/coğrafya videoları mevcut en popülerleri şimdilik onlar :)
hadi bakalım :) kolay gelsinHemen bakıyorum. bi başlasam rutine döncek inanıyorum
Herkese meraba :) Bende önlisans mezunuyum seney için kpss düşünüyorum ama daha hiçbir girişimde bulunmadım daha önceden de böyle deli divane ders çalışmışlığım yok en fazla 2 gün çalışırdım okul sınavlarına bile. aranızda benim gibi olupta zamanla alışıyorsun diyenler olacak mı merak ediyorum ... Yapamam diye korkuyorum bide sınava çalışmak için yeni bir işe girmicem babama karsı büyük sorumluluk aldım kısacası
çok tesekkür ederim inşallah, siz günlük ortalama kaç saat çalışıyorsunuz bide cevrenizde var mı böyle atanan geçen sene bu sene falan.. size bi önerisi oldu mu varsa ?Merhaba, bende senin gibi daha önce hiç düzenli ders çalışmamıştım. Ama insan istedikten sonra ve kendine belli bir hedef koyduktan sonra zamanla kesinlikle alışıyorsun.
Mesela kendine her gün için bir hedef koyup arttırarak gidebilirsin :) Kolay gelsin şimdiden canım
çok tesekkür ederim inşallah, siz günlük ortalama kaç saat çalışıyorsunuz bide cevrenizde var mı böyle atanan geçen sene bu sene falan.. size bi önerisi oldu mu varsa ?
Herkese meraba :) Bende önlisans mezunuyum seney için kpss düşünüyorum ama daha hiçbir girişimde bulunmadım daha önceden de böyle deli divane ders çalışmışlığım yok en fazla 2 gün çalışırdım okul sınavlarına bile. aranızda benim gibi olupta zamanla alışıyorsun diyenler olacak mı merak ediyorum ... Yapamam diye korkuyorum bide sınava çalışmak için yeni bir işe girmicem babama karsı büyük sorumluluk aldım kısacası
Merhaba, bende senin gibi daha önce hiç düzenli ders çalışmamıştım. Ama insan istedikten sonra ve kendine belli bir hedef koyduktan sonra zamanla kesinlikle alışıyorsun.
Mesela kendine her gün için bir hedef koyup arttırarak gidebilirsin :) Kolay gelsin şimdiden canım
selam canım önlisanstan mı atanmıştı arkadaşların? kaç puanla nerelere gittiler acaba? önlisanstan atanan kimse yok çevremde mukayese edemiyorum rica etsem? :)Ben çalıştığım için gün içerisinde çok fazla vakit ayıramıyorum.
Haftada 3 gün dersim 1 gün etütüm var.
Dersler ve etütler dışında kalan zamanlarda günlük 2-3 saat çalışıyorum en az.
Birde şuan günlük ortalama 120-150 arası soru çözümü yapıyorum. 1 ay sonra 200 üstü çözmeyi hedefliyorum
Geçen seneden atanan arkadaşlarım var. Önerileri bol soru çözümü
Kitap siparisi verdim dun, 2015 soru bankalari
2016 lari mayis gibi alacagim
Cografyadan da cografi konum calistim ama soru bankam olmadigi icin soru cozemedim.
İnsallah aldigim 2 kitalta her konudan 200 soru vardir toplam.