ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

selam canım önlisanstan mı atanmıştı arkadaşların? kaç puanla nerelere gittiler acaba? önlisanstan atanan kimse yok çevremde mukayese edemiyorum rica etsem? :)

Canım liseden atandılar dershaneden arkadaşlarım. Önlisans kendi bölümümden olan arkadaşlar oldu ama onlarla sınavdan sonra tanıştığım için çok fazla bilemiyorum çalışma tarzlarını :)

Ama genel olarak atanan herkesten duyduğum tek şey bol soru çözümü

İnşallah hedefine ulaşırsın canım

Bende 90 alırsam kesin giderim heralde

Hangi bölüm mezunusunuz?

badefne canim benimde 2014 puanim 87.19
Demek benim onumde olanlardan birtanesisin :)
Bende atanamadim yeniden hazirlaniyorum.
Hakkimizda hayirlisi
Hangi kurumdasin ?

Merhaba canım günlerden giremedim ben buraya yeni.gördüm k bakma safari serisi 8 kitap konu anlatımları soru bankalarını bugün. Alacağım dershane den yeni gelmiş akşam inceledim bakalım safari serisi konular uzun konu testi 12 soru çok az geldi bana bi kaç test olsaydı keşke ihtiyaç genelde öyle ama kitaplar geçen sene de öyleydi coğrafya ya baktım sadece kitap ta geçen seneye göre çok detay var bu sene gormedigim.bilmediğim bi çok şey. Le karsilastim açıkçası ben .
Benim miniim burdaymış !

Bende burdayım artık
Kuzummmmm aşkoş geç bile kaldın bence sınava kadar burdayız bak taaam mı (sana da kalpppppp muckk )

Bencede geç bile kaldımm

Ordayız,burdayız, her yerdeyiz

Bu sene o sene olacak inşallah minikommm

Ben yediiklim aldim canim moduler soru bankasi. Birde yargi aldim tum dersler tek kitap soru bankasi.

Daha elime ulasmadi kargoda

tcdd yim canım ... ben izmir olmazsa tercih yapmıcam zaten boşuna girmiş gibi oldum inşallah sen son atamada atanırsın bölümün nedir?

Bolumum gida canim. Hic alim olmuyor. Bende 3001 den tercih ediyorum. 3001 ise 3 atamada toplam 150 bile alim olmadigi icin 90 larda kaldi puan.

Alimlar cok azaldi takip ediyirsundur. Son atamada 2000 kusurdu kadro
Yani onumuzdeki atamada da pek umudum olmadigi icin yeniden hazirlaniyorum.

Bi şans daha yok zaten kuzum olsa da benim çalışacak halim yok inşallah son olur bakalım
Safransari ihtiyaç Nirvana 2016 soru bankaları çözümlü canım

Canim sadece soru bankasi istiyordum oda ihtiyacta devaju varmis. Onun da olculeri normal kitaplara gore kucuk oldugu icin almadim.

aynen canım 3001 öldü resmen hiç alım yok kadrolar baya azaldı bende 3001 olsa bile tercih yaparım diyordum ama bu sene felaket benim atandıgım sene sayılar gayet iyidi...hazırlanmakla iyi ediyorsun en azından 4.atamada atanırsan da kaybın olmaz...ben de başlıcam ama nerden başlayacağımı kestiremiyorum sözelim iyi onu sona bırakayım biraz matematikten yavaş yavaş başlayayım diyorum ama bakalım

Dejavu mu hiç görmedim canım onu duymadım da bize verilen Nirvana işte. Yediiklim de çok iyi bende yaprak testlerini falan aldım internetten ihtiyaca göre biraz basit soru tarzları. ( ya da bana öyle geldi ) :)

Evet canim 3001 oldu resmen
Ama esim seneye alimlar normallesirse sen bir onceki sinavda 87 alip atanamamana cok uzulursun dedi ve kendime bir sans daha verdim.

Bende bu arada aciktan 4 e tamamliyorum. 2016 da da 3001 alimlari az olurda atanamazsam 2018 de lisanstan girecegim artik.

Bende mayisa kadar evde hazirlanacagim cunku 10 aylik bebegim var. Mayistan sonrada kizi yarim gun bakiciya verip dersaneye gidecegim. Mayisa kadar tum dersleri bitirmeyi planliyorum. Mayistan sonrada bol.bol soru.

Sen nasil calistin bir onceki sene isin rahat mi is yerinde mi calistin ?

Selam kızlar, bende önlisans muhasebe mezunuyum. Sınava ilk kez hazırlanıyorum. Motivasyonum yüksek ve umutluyum. Ama bu kpss terimleri ile ilgili hiç bilgim yok ya 3001 falan diosunz. Yediiklime başladım, bu hafta ikinci haftamızdı dershanede. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

bencede canım bu senede hazırla temelin var çok zorlanmazsın....4.atama da nşallah iyi kadro gelir atanırsın yoksa millete yazık günah...
ayyy bebeğine maşallh annesi ben sadece akşamlar baktım canım hatta eksik konu çok kaldı...özellikle son 1 2 ay akşamları 1 deneme çözdüm biraz da soru o şekilde yaptım...ama bu sene düzenli gitmek istiyorum önce konular sonra bol bol soru

hoşgeldin bu 3001 vs...bölüm kodları demek tercih ederken ona göre tercih ediyoruz...muhasebe 3173 mesela...hakkında hayırlısı olsun inşallah yüksek puan alırsın

Bende cok deneme cozmustum. Bu sene de bir duzen oturtayim haftada bir cozecem insallah.

Evet canim 88-89 puanlilar bile acikta kaldi.
Rabbim yardimcimiz olsun.
Cok iatiyorum memur olmak.
Rabbim insallah nasip eder banada.
Evli misin ?

Bende cok deneme cozmustum. Bu sene de bir duzen oturtayim haftada bir cozecem insallah.

Evet canim 88-89 puanlilar bile acikta kaldi.
Rabbim yardimcimiz olsun.
Cok iatiyorum memur olmak.
Rabbim insallah nasip eder banada.
Evli misin ?
inşallah canım bir daha stres yaşamazsında mayıs atamasında atanırsın..
evliyim ben 3 yıl oldu çocuk istiyoruz ama nasip olmadı daha tedavilerle falan ugraştım bir süre bende...şimdi aslında biraz da kafa dagıtmak bebek fikrinden uzak olmak için de ders çalışayım iyi gelir diyorum...hakkımızda hayırlısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…