selam canım önlisanstan mı atanmıştı arkadaşların? kaç puanla nerelere gittiler acaba? önlisanstan atanan kimse yok çevremde mukayese edemiyorum rica etsem? :)
Kizlar benim de temelim yoktu. 2012 sinavinda 79 puan aldim.
2014 e siki bir calisma sonunda 87 puan aldim.
Ki cografya tarih anayasa temelim hic yoktu. Calisarak hallettim.
Sanssizligim bu sene alimlar az oldu atabamadim 3. Atana geldigi halde.
Simdiki hedefim 90 almak.
Hangi bölüm mezunusunuz?kızlar merhaba bende 2012 de kpss den 90 aldım ilk atamada atandım şükür...tayin için memleketime gitmek istiyorum kurum tayin vermediğinden tekrar sınava girdim 2014 de 87,3 aldım bu seferde memleketimde kadro açılmadı yine kaldım ben kısmetse 2016 ya hazırlanmak istiyorum...ben daha başlamadım ama sanrıım haftaya başlarım
Merhaba canım günlerden giremedim ben buraya yeni.gördüm k bakma safari serisi 8 kitap konu anlatımları soru bankalarını bugün. Alacağım dershane den yeni gelmiş akşam inceledim bakalım safari serisi konular uzun konu testi 12 soru çok az geldi bana bi kaç test olsaydı keşke ihtiyaç genelde öyle ama kitaplar geçen sene de öyleydi coğrafya ya baktım sadece kitap ta geçen seneye göre çok detay var bu sene gormedigim.bilmediğim bi çok şey. Le karsilastim açıkçası ben .Acikogretim sinavimdan sinra baslayacam insallah duzenli calismaya canim.
10 aylik bebegim var, ne kadar duzenli calisabilirim bilmiyorum. Mart-Nisan gibi yarim gun bakiciya verecegim. Hakkimizda hayirlisi
Safari serisi nasil canim cozumlu mu sorular ?
Bende yayinlari inceledim, kitaplar dedigin gibi maduler serilerde fazlalasmis
Kuzummmmm aşkoş geç bile kaldın bence sınava kadar burdayız bak taaam mı (sana da kalpppppp muckk )Benim miniim burdaymış !
Bende burdayım artık
tcdd yim canım ... ben izmir olmazsa tercih yapmıcam zaten boşuna girmiş gibi oldum inşallah sen son atamada atanırsın bölümün nedir?badefne canim benimde 2014 puanim 87.19
Demek benim onumde olanlardan birtanesisin :)
Bende atanamadim yeniden hazirlaniyorum.
Hakkimizda hayirlisi
Hangi kurumdasin ?
makine mezunuyum canım sen ?Hangi bölüm mezunusunuz?
Merhaba canım günlerden giremedim ben buraya yeni.gördüm k bakma safari serisi 8 kitap konu anlatımları soru bankalarını bugün. Alacağım dershane den yeni gelmiş akşam inceledim bakalım safari serisi konular uzun konu testi 12 soru çok az geldi bana bi kaç test olsaydı keşke ihtiyaç genelde öyle ama kitaplar geçen sene de öyleydi coğrafya ya baktım sadece kitap ta geçen seneye göre çok detay var bu sene gormedigim.bilmediğim bi çok şey. Le karsilastim açıkçası ben .
Kuzummmmm aşkoş geç bile kaldın bence sınava kadar burdayız bak taaam mı (sana da kalpppppp muckk )
Bi şans daha yok zaten kuzum olsa da benim çalışacak halim yok inşallah son olur bakalımBencede geç bile kaldımm
Ordayız,burdayız, her yerdeyiz
Bu sene o sene olacak inşallah minikommm
Merhaba canım günlerden giremedim ben buraya yeni.gördüm k bakma safari serisi 8 kitap konu anlatımları soru bankalarını bugün. Alacağım dershane den yeni gelmiş akşam inceledim bakalım safari serisi konular uzun konu testi 12 soru çok az geldi bana bi kaç test olsaydı keşke ihtiyaç genelde öyle ama kitaplar geçen sene de öyleydi coğrafya ya baktım sadece kitap ta geçen seneye göre çok detay var bu sene gormedigim.bilmediğim bi çok şey. Le karsilastim açıkçası ben .
Kuzummmmm aşkoş geç bile kaldın bence sınava kadar burdayız bak taaam mı (sana da kalpppppp muckk )
tcdd yim canım ... ben izmir olmazsa tercih yapmıcam zaten boşuna girmiş gibi oldum inşallah sen son atamada atanırsın bölümün nedir?
Bi şans daha yok zaten kuzum olsa da benim çalışacak halim yok inşallah son olur bakalım
Safransari ihtiyaç Nirvana 2016 soru bankaları çözümlü canım
aynen canım 3001 öldü resmen hiç alım yok kadrolar baya azaldı bende 3001 olsa bile tercih yaparım diyordum ama bu sene felaket benim atandıgım sene sayılar gayet iyidi...hazırlanmakla iyi ediyorsun en azından 4.atamada atanırsan da kaybın olmaz...ben de başlıcam ama nerden başlayacağımı kestiremiyorum sözelim iyi onu sona bırakayım biraz matematikten yavaş yavaş başlayayım diyorum ama bakalımBen yediiklim aldim canim moduler soru bankasi. Birde yargi aldim tum dersler tek kitap soru bankasi.
Daha elime ulasmadi kargoda
Bolumum gida canim. Hic alim olmuyor. Bende 3001 den tercih ediyorum. 3001 ise 3 atamada toplam 150 bile alim olmadigi icin 90 larda kaldi puan.
Alimlar cok azaldi takip ediyirsundur. Son atamada 2000 kusurdu kadro
Yani onumuzdeki atamada da pek umudum olmadigi icin yeniden hazirlaniyorum.
Canim sadece soru bankasi istiyordum oda ihtiyacta devaju varmis. Onun da olculeri normal kitaplara gore kucuk oldugu icin almadim.
Dejavu mu hiç görmedim canım onu duymadım da bize verilen Nirvana işte. Yediiklim de çok iyi bende yaprak testlerini falan aldım internetten ihtiyaca göre biraz basit soru tarzları. ( ya da bana öyle geldi ) :)Ben yediiklim aldim canim moduler soru bankasi. Birde yargi aldim tum dersler tek kitap soru bankasi.
Daha elime ulasmadi kargoda
Bolumum gida canim. Hic alim olmuyor. Bende 3001 den tercih ediyorum. 3001 ise 3 atamada toplam 150 bile alim olmadigi icin 90 larda kaldi puan.
Alimlar cok azaldi takip ediyirsundur. Son atamada 2000 kusurdu kadro
Yani onumuzdeki atamada da pek umudum olmadigi icin yeniden hazirlaniyorum.
Canim sadece soru bankasi istiyordum oda ihtiyacta devaju varmis. Onun da olculeri normal kitaplara gore kucuk oldugu icin almadim.
aynen canım 3001 öldü resmen hiç alım yok kadrolar baya azaldı bende 3001 olsa bile tercih yaparım diyordum ama bu sene felaket benim atandıgım sene sayılar gayet iyidi...hazırlanmakla iyi ediyorsun en azından 4.atamada atanırsan da kaybın olmaz...ben de başlıcam ama nerden başlayacağımı kestiremiyorum sözelim iyi onu sona bırakayım biraz matematikten yavaş yavaş başlayayım diyorum ama bakalım
bencede canım bu senede hazırla temelin var çok zorlanmazsın....4.atama da nşallah iyi kadro gelir atanırsın yoksa millete yazık günah...Evet canim 3001 oldu resmen
Ama esim seneye alimlar normallesirse sen bir onceki sinavda 87 alip atanamamana cok uzulursun dedi ve kendime bir sans daha verdim.
Bende bu arada aciktan 4 e tamamliyorum. 2016 da da 3001 alimlari az olurda atanamazsam 2018 de lisanstan girecegim artik.
Bende mayisa kadar evde hazirlanacagim cunku 10 aylik bebegim var. Mayistan sonrada kizi yarim gun bakiciya verip dersaneye gidecegim. Mayisa kadar tum dersleri bitirmeyi planliyorum. Mayistan sonrada bol.bol soru.
Sen nasil calistin bir onceki sene isin rahat mi is yerinde mi calistin ?
hoşgeldin bu 3001 vs...bölüm kodları demek tercih ederken ona göre tercih ediyoruz...muhasebe 3173 mesela...hakkında hayırlısı olsun inşallah yüksek puan alırsınSelam kızlar, bende önlisans muhasebe mezunuyum. Sınava ilk kez hazırlanıyorum. Motivasyonum yüksek ve umutluyum. Ama bu kpss terimleri ile ilgili hiç bilgim yok ya3001 falan diosunz. Yediiklime başladım, bu hafta ikinci haftamızdı dershanede. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Amin inşallah emeklermizin karşılığını alırızhoşgeldin bu 3001 vs...bölüm kodları demek tercih ederken ona göre tercih ediyoruz...muhasebe 3173 mesela...hakkında hayırlısı olsun inşallah yüksek puan alırsın
Bende cok deneme cozmustum. Bu sene de bir duzen oturtayim haftada bir cozecem insallah.bencede canım bu senede hazırla temelin var çok zorlanmazsın....4.atama da nşallah iyi kadro gelir atanırsın yoksa millete yazık günah...
ayyy bebeğine maşallh annesiben sadece akşamlar baktım canım hatta eksik konu çok kaldı...özellikle son 1 2 ay akşamları 1 deneme çözdüm biraz da soru o şekilde yaptım...ama bu sene düzenli gitmek istiyorum önce konular sonra bol bol soru
inşallah canım bir daha stres yaşamazsında mayıs atamasında atanırsın..Bende cok deneme cozmustum. Bu sene de bir duzen oturtayim haftada bir cozecem insallah.
Evet canim 88-89 puanlilar bile acikta kaldi.
Rabbim yardimcimiz olsun.
Cok iatiyorum memur olmak.
Rabbim insallah nasip eder banada.
Evli misin ?