ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Tavsıye edıcgnz bır hoca varmı bırde kaynak alcm ıhtıyacın ve pegemın 2016 konu anltıımı cıkms hangısını tavsıye edersnz

matematik mustafa kapuz, hakan uzel var uzaktan egitim gecmiş yılın videoları tarihte ramazan yetgin hakan dede benim dinlediklerim bunlar kaynak hakkında bişey diyemicem ben evveliyatın setini aldım şimdilik

Benim yeni kaynak kitap almam lazım özellikle tarih için. Pegem data yada başka hangi kaynağı önerirsin ? Konuyu açtığın için teşekkürler bu arada çok iyi yapmışsın. :)
Tarih te data en iyisi bence canım bende çok araştırarak aldigim için çoğu kişi data önerdi diğer dersler ihtiyaç setinden çalışıyorum dershane de ihtiyaç akademi ye kayıt oldum zaten rica ederim canım bizim bölüm baya bir yüksek istiyor 85 üzerini garantilemek şart yani

aynen katılıyorum 85 90 ı bulmak gerek bunun içinde deli gibi ders calısmak gerek Allah yardımcımız olsun

Çok teşekkür ederim canım. Bebde garantilemek istiyorum artık o yüzden iyi kaynaklarda arıyorum. İnşallah hepimiz başarırız hanımlar.

aynen katılıyorum 85 90 ı bulmak gerek bunun içinde deli gibi ders calısmak gerek Allah yardımcımız olsun
Hepimizin Allah yardımcısı olsun.inşallah hepimiz atanirız canim

Çok teşekkür ederim canım. Bebde garantilemek istiyorum artık o yüzden iyi kaynaklarda arıyorum. İnşallah hepimiz başarırız hanımlar.
Senin bölüm nedir canım ? Amin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Biz kadar yüksek puan almak gerekmiyor sağlık mezunları tabi ne kadar yüksek olursa da senin için daha iyi olur canım
2014 te 78 aldım çalışmamıştım pek atanamadım 82 ile atanamayan arkadaşım var. Garantilemek istiyorum en az 85 yapmalıyım.

2014 te 78 aldım çalışmamıştım pek atanamadım 82 ile atanamayan arkadaşım var. Garantilemek istiyorum en az 85 yapmalıyım.
calısmadan 78 yaptıysan birazda çalışsan 90 ı görürsün inşallah ben 2014 te 3 ay kdr calıstım 70 almıstım

coook calısmam gerek coook

calısmadan 78 yaptıysan birazda çalışsan 90 ı görürsün inşallah ben 2014 te 3 ay kdr calıstım 70 almıstım

coook calısmam gerek coook
İnşallah sende öyle 90 ları görürsün inşallah. Ben sadece tarih ve vatandaşlık bakmıştım biraz matematik türkçede altyapım olduğu için zorlanmadım ama belli olmaz ki işte bende adam akıllı sistemli ve çok çalışmalıyım bu sefer. Senin bölüm neydi peki ?

bilgisayar prog. amiiiin inşallahh

Hiye'nin de dediği gibi canım calismadan 78 aldiysan calisinca 90+ alırsın bence.sen.
İnşallah canım benim hepimiz çalışıp alırız umarım. Henüz başlayamadım zaten ben çalışmalara birkaç gün evden uzağım eve gelince başlayacağım ancak. Sizler ne durumdasınız ?

kızlarrr ben bugün başlıyorum coğrafya ile,özellikle genel kültürden başlıyorum çünkü mat ve tr de sıkıntım yok
herkese kolay gelsin :)

İnşallah canım benim hepimiz çalışıp alırız umarım. Henüz başlayamadım zaten ben çalışmalara birkaç gün evden uzağım eve gelince başlayacağım ancak. Sizler ne durumdasınız ?

ben basladım matematikte cok eksiğim oldugu için matemtkten basladım oran orantıdayım konu olarak evli olunca biraz daha zor oluyr ders calısmak

Ben tarih le başladım canım tarih çalışıyorum diğerlerinden daha uzun ve zor olduğu için konu çalışıp test çözüyorm cozebildigim kadar

ben basladım matematikte cok eksiğim oldugu için matemtkten basladım oran orantıdayım konu olarak evli olunca biraz daha zor oluyr ders calısmak
Mat da Şenol hoca dinle canım ben anlatimini çok begenmistim baya tutulan bi hoca zaten yaş kaç bu arada cnm çocuk varsa daha zor olur inşallah hepsinin üstesinden gelirsin :)

Mat da Şenol hoca dinle canım ben anlatimini çok begenmistim baya tutulan bi hoca zaten yaş kaç bu arada cnm çocuk varsa daha zor olur inşallah hepsinin üstesinden gelirsin :)[/QUOTE]

amiiiin bir ben degil hepimiz inşallah.evet bende begeniyorum o hocayı. yas 27 5 yıllk evliyim cocuk yok cnm cocuk olsa hiç çalışamam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…