- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
THY . Rezervasyon kodum yok daha doğrusu bileti aldığımı düşünüp internet sitesini kapattımRezervasyon kodunuz varsa görüntüleyebiliriniz
Saat 12 gibi aldım thy'den gidiş için mesaj gelmişti. şuan gelmedi dahaOnay maili hemen gelmiyor birazdan gelir.
Her havayolu tele mesaj yollamıyor.Mesela pegasusun mesajı ücretli ve tiklemen gerekiyor.
Saat 12 gibi aldım thy'den gidiş için mesaj gelmişti. şuan gelmedi daha
Yani Gidiş için mail geldi ama dönüş için mi gelmedi?Saat 12 gibi aldım thy'den gidiş için mesaj gelmişti. şuan gelmedi daha
THY . Rezervasyon kodum yok daha doğrusu bileti aldığımı düşünüp internet sitesini kapattım
Mail telefon numarası ne varsa yazdım saat 12 gibi aldım mesaj yok hala. TURKISH AIRLINESBen bileti genellikle internetten alırım ve mail ile Uçuş bilgileri gönderilir. Siz hangi siteden aldınız?
kredi kartı numarası istemeden hemen onaylandı kendiliğinden.en son hangi sayfadayken kapattınız? kredi kartı numaranızı girdiniz,sonra?
Hayır daha önceden aldığımızda mail gelmişti. Bugün dönüş için aldım onun maili gelmediYani Gidiş için mail geldi ama dönüş için mi gelmedi?
Kredi kartıyla almadım yalnız ben. ödeme havalimanında olacak sanırımpnr kodun olmadan biletini görüntüleyemezsin.yoksa ulaşamazsan kartından para çekip çekmediklerine bak?
Kredi kartıyla almadım yalnız ben. ödeme havalimanında olacak sanırım
peki teşekkür ederimbunu ilk defa duyuyorum.bir bilgim yok :/
siz sanırım rezervasyon yaptırdınız kredi numarası olmadan nasıl alınır ki nettenKredi kartıyla almadım yalnız ben. ödeme havalimanında olacak sanırım
öyle bir durum sözkonusu olamaz,ödeme yapılmadan bilet onaylanamaz zaten...siteye tekrar girerseniz uçuş bilgilerinize ulaşabilrsiniz zaten..denediniz mi?kredi kartı numarası istemeden hemen onaylandı kendiliğinden.