- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Ödeme havalimanında oluyo. Oldumu olmadımı tam emin değilimsiz sanırım rezervasyon yaptırdınız kredi numarası olmadan nasıl alınır ki netten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ödeme havalimanında oluyo. Oldumu olmadımı tam emin değilimsiz sanırım rezervasyon yaptırdınız kredi numarası olmadan nasıl alınır ki netten
İnternet üzerinden ilk kez uçak bileti aldım daha doğrusu almaya çalıştım, alabildim mi emin değilim telefona mesaj gelmedi henüz. Havaalanınıda arıyorum hat düşmüyo nasıl öğrenebilirim bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Konunun yeri burası değil biliyorum en hızlı cevap alabileceğim bölüm burası ve durumun aciliyeti var
Kredi kartıyla almadım yalnız ben. ödeme havalimanında olacak sanırım
Kart bilgilerini girmeden satın alamazsınız. Belki rezervasyon yapmışsınızdırkredi kartı numarası istemeden hemen onaylandı kendiliğinden.
sayfa zaman aşımına uğramış diyor. bide bilet gece 3:40da kendim içinde almıyorum benden rica ettiler bende aldım havaalanını arıyorum düşmüyor hatöyle bir durum sözkonusu olamaz,ödeme yapılmadan bilet onaylanamaz zaten...siteye tekrar girerseniz uçuş bilgilerinize ulaşabilrsiniz zaten..denediniz mi?
ilginç.. kafam karıştı.. aldığınız siteye bir daha girin istersenizÖdeme havalimanında oluyo. Oldumu olmadımı tam emin değilim
Onaylandı toplam tutar 380 tl yazısı dışında kredi kartı yada ödemeyle ilgili hiç bir bilgi yoktu. bide kendim için almıyorum gece saat 3:40'ta. Bilmiyorum rezervasyon mu yaptım her ne yaptıysam o saatte gittiğinde geri dönmesin deOdeme yapmadiysan bileti almamissindir sekerim. Rezervasyon yaptirmissindir sadece muhtemelen, onunla ilgili bir seyler de mailinize gelmediyse , sayfayi kapattiginiz icin olmamistir.
bildiğim kadarıyla böyle bir ödeme şekli yok.olması da pek olası değil zaten.thy riske atmaz ki.uçuş saatinde gidecek ödeme yapıp bilet alacak,ne ön ödeme var ne bişey..adam almazsa bileti boş koltukla gidecek.çok mantıksız..Kredi kartıyla almadım yalnız ben. ödeme havalimanında olacak sanırım
öyle oldu büyük ihtimal yani yine o bilet ayırtılmış değil mi. tc kimlik nosunu falanda girdimKart bilgilerini girmeden satın alamazsınız. Belki rezervasyon yapmışsınızdır
Hiç bir bilgim yok bu konuda. Bileti babannem için alıyorum g.antepten gelecek. nasıl bi havaalanıysa hatda düşmüyor. kadın o saatte kalmasın oralarda. O biletin ayırtıldığından emin olmam yeterli benim nasıl emin olucam onuda bilmiyorumbildiğim kadarıyla böyle bir ödeme şekli yok.olması da pek olası değil zaten.thy riske atmaz ki.uçuş saatinde gidecek ödeme yapıp bilet alacak,ne ön ödeme var ne bişey..adam almazsa bileti boş koltukla gidecek.çok mantıksız..
siz bilet almamışsınız.kesin net.
havalimanındaki bankolarda ödeme alınmaz,sadece check in yapılır.
Onaylandı toplam tutar 380 tl yazısı dışında kredi kartı yada ödemeyle ilgili hiç bir bilgi yoktu. bide kendim için almıyorum gece saat 3:40'ta. Bilmiyorum rezervasyon mu yaptım her ne yaptıysam o saatte gittiğinde geri dönmesin de
Hayır denemedim nasıl yapacağım onu?siteye tekrar bilgileri girerseniz rezervasyonlarınızı ve eğer aldıysanı biletinizi görebilrsiniz.denedini zmi?
ayırtılmışsa bile,bilet alınamzsa iptal olur.havaalnında bilet alam gibi bir durum yok..check in açılmadan bileti almalısınız.Hiç bir bilgim yok bu konuda. Bileti babannem için alıyorum g.antepten gelecek. nasıl bi havaalanıysa hatda düşmüyor. kadın o saatte kalmasın oralarda. O biletin ayırtıldığından emin olmam yeterli benim nasıl emin olucam onuda bilmiyorum
thy sayfasına girin.onlie işlemlerde rezervasyonlarım diye bir bölüm var.ordan kontrol edebilrsiniz.Hayır denemedim nasıl yapacağım onu?
teşekkür ederim şimdi arıyorumHavaalanını değil THY call center arayıp ıkı dakıka içinde öğrenebilirsiniz. numara : 0 850 333 0 849
tamam teşekkür ederimayırtılmışsa bile,bilet alınamzsa iptal olur.havaalnında bilet alam gibi bir durum yok..check in açılmadan bileti almalısınız.
thy sayfasına girin.onlie işlemlerde rezervasyonlarım diye bir bölüm var.ordan kontrol edebilrsiniz.
canım kredi kartı numarası bile gitmemiş ki..havalanında ödeme yapıalcak sanıyor..ama öyle bir durum olamaz.uçuş saatinde gidip de ödeme yapılması gibi..kapıda ödeme yani :):)Kart extrene bak o zaman derim, olmazsa banka call centeri ara.
Havaalanini degil, THY call centeri arayin derim.
Teşekkür ederim bilgilendirdiniz de ben zaten bilmediğim için bu konuyu açmıştım ayriyetten arkadaşın mesajını alıntılayıp dalga geçer gibi açıklama yapmanıza gerek yok. Oda farkındadır zaten bu konu hakkında bilgim olmadığının.canım kredi kartı numarası bile gitmemiş ki..havalanında ödeme yapıalcak sanıyor..ama öyle bir durum olamaz.uçuş saatinde gidip de ödeme yapılması gibi..kapıda ödeme yani :):)
dalga geçecek olsaydım,o kadar cevap yazmazdım emin olun.neyse inşallah halledersiniz,koaly gelsin..Teşekkür ederim bilgilendirdiniz de ben zaten bilmediğim için bu konuyu açmıştım ayriyetten arkadaşın mesajını alıntılayıp dalga geçer gibi açıklama yapmanıza gerek yok. Oda farkındadır zaten bu konu hakkında bilgim olmadığının.
Hiçbir çıkış yolu bulamıyorsun. Bankanı ara, kredi kartından çekilip çekilmediğini öğrenebilirsin.İnternet üzerinden ilk kez uçak bileti aldım daha doğrusu almaya çalıştım, alabildim mi emin değilim telefona mesaj gelmedi henüz. Havaalanınıda arıyorum hat düşmüyo nasıl öğrenebilirim bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Konunun yeri burası değil biliyorum en hızlı cevap alabileceğim bölüm burası ve durumun aciliyeti var