- 31 Ekim 2013
- 21.394
- 71.743
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
sağolasın ma karantina süresi dolduktan sonra da ne yazık ki 2 kızımı birine bırakıp da ben terapiye gideceğim diyebileceğim kimse yok ne yazık ki, etrafımdaki herkes ne gerek varcılardanBaşın sağolsun çok üzüldüm inanınPsikolog yardımı gerçekten size iyi gelecektir güzel düşünmüşsünüz ama bilemiyorum ki online terapi ne kadar etkili olur.. Bence karantinanız süresi dolana kadar iyi bir psikolog bulup karantina bitince hemen gitmelisiniz.. Yaa ne bilim online terapi deyince bile bana fake gibi geliyor bu fikri sevemedim yüzyüze sadece size odaklanmış bir psikolog bence her zaman daha faydalı olacaktır ekrandan bilemiyorum ki ne kadar konsantre olabilir size.. O olsa siz ne kadar rahat edebilirsiniz?? Ama tabi ki nasıl olduğunu bilmiyorum deneyimlemedim belki de çok yanlış düşünüyorum.. Neyse canım sonuç olarak sen inşallah iyi ol da hangi kanaldan olursan ol.. Rabbim içine ferahlıklar versin.. Online terapi başlığı altına alakasız birşey yazmış gibi oldum bu arada.. Ama online terapi hakkında bir fikrim yok :)
ismini yazar mısınız rica etsemBen alıyorum online terapi. Kardeşimin bir arkadaşının tavsiye ettiği birinden alıyorum. Çok memnunum. Anksiyete hastasıyım ve en büyük korkum ailemden birini kaybetmek. Pandemi sürecinde kaygılarım iyice arttı, kendimi çok yıprattım. Çok şükür terapi sayesinde daha iyiyim. Haftada bir gün alıyorum. İki haftada bir olarak devam edeceğiz artık.
ankaradayımHangi şehirdesiniz?
evet hiç aklıma gelmemiştiBir de psikologlar derneğini arayıp sorun isterseniz. Derneğin iletişim bilgilerine netten ulaşabilirsiniz.
Benim pandemiden önce başlayıp sonra biraktiğim biri var pandemi çıkınca. Online da yapıyor ama online istemedigim için ben askıya aldık. Isterseniz önerebilirim.sağolasın ma karantina süresi dolduktan sonra da ne yazık ki 2 kızımı birine bırakıp da ben terapiye gideceğim diyebileceğim kimse yok ne yazık ki, etrafımdaki herkes ne gerek varcılardan
ismini yazar mısınız rica etsem
ankaradayım
Ankarada bu arada ondan şehir sordum. Sonra yüz yüze de devam edebilirsinizBenim pandemiden önce başlayıp sonra biraktiğim biri var pandemi çıkınca. Online da yapıyor ama online istemedigim için ben askıya aldık. Isterseniz önerebilirim.
Benim pandemiden önce başlayıp sonra biraktiğim biri var pandemi çıkınca. Online da yapıyor ama online istemedigim için ben askıya aldık. Isterseniz önerebilirim.
isim verirseniz sevinirimAnkarada bu arada ondan şehir sordum. Sonra yüz yüze de devam edebilirsiniz
Banada özelden yazabilirmisimizOzelden yazabilirim
Arkadaşım çocukken yaşadığı ağır travmalar dan dolayı Esra ezmecinin terapisini alacağını söylemişti sanırım bir tv programına da çıkmış araştırınKızlar selamlar,
Varolan takıntılı psikolojime, abimin zamansız vefatı tuz biber oldu bi de üstüne yaşadığımız salgından dolayı iyice takıntılarım arttı
Sürekli ya sevdiklerimden birine daha bişe olursa korkusu yaşamaktan yoruldum
Ve bu düşünceleri bastırmak için sanırım, sürekli yemek yiyorum aç olmasam da kusacak gibi olsam da
Ama salgın sebebiyle psikoloğa gidemiyorum çünkü hep bi sebepten karantinada kalıyorum
Online terapi almak istiyorum ama internetten araştırdığımda bi sürü site çıkıyor karşıma ve hangisi güvenilir bilemiyorum
Sizlerden ricam online terapi alıp memnun kalanlar nerden aldıklarını yazabilirler mi
teşekkürler, araştıracağım :)Arkadaşım çocukken yaşadığı ağır travmalar dan dolayı Esra ezmecinin terapisini alacağını söylemişti sanırım bir tv programına da çıkmış araştırın
Hacettepede Özlem diye bir öğretim görevlisi vardı. Soyismini hatırlayamadım. İnst...m filan var. online yapıyor sanırım seansları bir bakın derim.Kimsenin bilgisi yok mu
tamamdır sağolun muhakkak araştıracağımHacettepede Özlem diye bir öğretim görevlisi vardı. Soyismini hatırlayamadım. İnst...m filan var. online yapıyor sanırım seansları bir bakın derim.
medikal park Elâzığ gitmiştim hayata aldığım en kötü terapiydi. Kadın bana hiç bir şey katmadı. Ana Sayfa | Psikoterapist Mehmet ULUBEY | Uzman Psikolog Hocadan online terapi 2 aydır alıyorumMedical park artık online muayene sistemi açtı diye biliyorum. Kendim için bir muayeneyi online yapmıştık. Umarım size de faydalı olur.
Herkesin deneyimleri bence kendine özeldir. Size iyi gelmeyen biri başkasına iyi gelebilir. Bunu genelleyemeyiz.medikal park Elâzığ gitmiştim hayata aldığım en kötü terapiydi. Kadın bana hiç bir şey katmadı. Ana Sayfa | Psikoterapist Mehmet ULUBEY | Uzman Psikolog Hocadan online terapi 2 aydır alıyorum
tabi haklısınız frekans tutması önemli olan.Herkesin deneyimleri bence kendine özeldir. Size iyi gelmeyen biri başkasına iyi gelebilir. Bunu genelleyemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?