Online terapi

sağolasın ma karantina süresi dolduktan sonra da ne yazık ki 2 kızımı birine bırakıp da ben terapiye gideceğim diyebileceğim kimse yok ne yazık ki, etrafımdaki herkes ne gerek varcılardan

ismini yazar mısınız rica etsem

Hangi şehirdesiniz?
ankaradayım

Bir de psikologlar derneğini arayıp sorun isterseniz. Derneğin iletişim bilgilerine netten ulaşabilirsiniz.

Benim pandemiden önce başlayıp sonra biraktiğim biri var pandemi çıkınca. Online da yapıyor ama online istemedigim için ben askıya aldık. Isterseniz önerebilirim.

Arkadaşım çocukken yaşadığı ağır travmalar dan dolayı Esra ezmecinin terapisini alacağını söylemişti sanırım bir tv programına da çıkmış araştırın

Merhaba. Ankaradaymissiniz size gonul rahatligiyla bir psikolog önerebilirim ancak oncesinde hem bazi sorularim hem de soyleyeceklerim var.

Sorularim sunlar
Terapi bir surec. Birkac kez gideyim yeter dusuncesi var mi? Yoksa uzun surecek bu yola hazir misiniz?
Maddi durumunuz yeterli mi. Pahali çünkü ciddi pahali bu hizmet.

Demek istediklerim ise sunlar. Psikolog bulmak zor bulunca o kisiyle devam etmek ayri zordur. O yuzden egitimi çalisma alani cinsiyeti ne bileyim ofisinin nerde oldugu bile(covid sonrasi belki onemli hale gelir) onemli. Kafa uyusmayabilir. Para odakli olabilir. Saatine bakabilir sık sık. Zordur yani.
Kisisel fikrim su bu surece en kolay adapte olabilen meslek grubu psikologlar. Evden çalışma onlar icin daha kolya bence. Riskleri yok mu. Elbette var. Ama iyi yani genel olarak.
Hal boyle iken sanki hizmet odagi kaybolmus gibi geliyor bana. Ticari kaygi daha one çıkmış durumda.
Kesinlikle yuz yuze gorusme ile online gorusme bir degil. Hele ki ilk gorusme tanismalar icin. Deseniz ki zaten gorusuyorduk online yapicaz olabilir derdim ama simdi iki kez dusunmek daha dogru geliyor.

Bu bir surec. Uzun olabilir. Maddi manevi hazir olmak onemli. Bir iki kez gorusmenin kimseye faydasi olmuyor cunku

kln.psk.feyza hanım var intgramda bir bakabilirsiniz online terapi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…