- 31 Ekim 2013
- 21.397
- 71.759
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Psikolog buldum ama online terapi vermiyor ne yazık kiinternetten online terapi diye aratmak yerine (ne çıkıcağı belli olmaz çünkü) , psikolog bulun iyi bi tane , tavsiye edecek muhakkak çıkar, onu arayın online seans yapsın size.
SağolunBaşınız sağolsun. Çok üzüldüm. Ben de istiyorum online terapi. Konuyu takip edeyim ben de. İnş tavsiye edecek biri çıkar.
Olabilir tabii, yarın hastanelere sorabilirimBazı özel hastaneler online muayene sistemi açtılar pandemiyle beraber. onları araştırın bence.
Eğer hastane ismi vermek filan yasak değilse ben bildiğim bir tanesini paylaşabilirim.Olabilir tabii, yarın hastanelere sorabilirim
Ozelden yazabilirimSağolun
İnşallah çıkar bi tavsiye
Online terapi icin site degil doktor arastirmaniz gerekir. Bazi doktorlar artik online danismanlik veriyorlar. Hastanelere yada doktorlar arastirmasi gerekirKızlar selamlar,
Varolan takıntılı psikolojime, abimin zamansız vefatı tuz biber oldu bi de üstüne yaşadığımız salgından dolayı iyice takıntılarım arttı
Sürekli ya sevdiklerimden birine daha bişe olursa korkusu yaşamaktan yoruldum
Ve bu düşünceleri bastırmak için sanırım, sürekli yemek yiyorum aç olmasam da kusacak gibi olsam da
Ama salgın sebebiyle psikoloğa gidemiyorum çünkü hep bi sebepten karantinada kalıyorum
Online terapi almak istiyorum ama internetten araştırdığımda bi sürü site çıkıyor karşıma ve hangisi güvenilir bilemiyorum
Sizlerden ricam online terapi alıp memnun kalanlar nerden aldıklarını yazabilirler mi
Ozelden yazdim size.Olabilir tabii, yarın hastanelere sorabilirim
Sevinirim paylaşırsanızEğer hastane ismi vermek filan yasak değilse ben bildiğim bir tanesini paylaşabilirim.
peki bildiğiniz bi doktor var mı acabaOnline terapi icin site degil doktor arastirmaniz gerekir. Bazi doktorlar artik online danismanlik veriyorlar. Hastanelere yada doktorlar arastirmasi gerekir
sağolunOzelden yazdim size.
Medical park artık online muayene sistemi açtı diye biliyorum. Kendim için bir muayeneyi online yapmıştık. Umarım size de faydalı olur.Sevinirim paylaşırsanız
MalesefSevinirim paylaşırsanız
peki bildiğiniz bi doktor var mı acaba
sağolun
Aaa şahane yarın hemen araştırayım teşekkürlerMedical park artık online muayene sistemi açtı diye biliyorum. Kendim için bir muayeneyi online yapmıştık. Umarım size de faydalı olur.
Başın sağolsun çok üzüldüm inanınKızlar selamlar,
Varolan takıntılı psikolojime, abimin zamansız vefatı tuz biber oldu bi de üstüne yaşadığımız salgından dolayı iyice takıntılarım arttı
Sürekli ya sevdiklerimden birine daha bişe olursa korkusu yaşamaktan yoruldum
Ve bu düşünceleri bastırmak için sanırım, sürekli yemek yiyorum aç olmasam da kusacak gibi olsam da
Ama salgın sebebiyle psikoloğa gidemiyorum çünkü hep bi sebepten karantinada kalıyorum
Online terapi almak istiyorum ama internetten araştırdığımda bi sürü site çıkıyor karşıma ve hangisi güvenilir bilemiyorum
Sizlerden ricam online terapi alıp memnun kalanlar nerden aldıklarını yazabilirler mi
Bana özelden yazar mısınız ben de alayım o kişidenBen alıyorum online terapi. Kardeşimin bir arkadaşının tavsiye ettiği birinden alıyorum. Çok memnunum. Anksiyete hastasıyım ve en büyük korkum ailemden birini kaybetmek. Pandemi sürecinde kaygılarım iyice arttı, kendimi çok yıprattım. Çok şükür terapi sayesinde daha iyiyim. Haftada bir gün alıyorum. İki haftada bir olarak devam edeceğiz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?