- 31 Ekim 2013
- 21.395
- 71.750
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
sağolasın ma karantina süresi dolduktan sonra da ne yazık ki 2 kızımı birine bırakıp da ben terapiye gideceğim diyebileceğim kimse yok ne yazık ki, etrafımdaki herkes ne gerek varcılardanBaşın sağolsun çok üzüldüm inanınPsikolog yardımı gerçekten size iyi gelecektir güzel düşünmüşsünüz ama bilemiyorum ki online terapi ne kadar etkili olur..
Bence karantinanız süresi dolana kadar iyi bir psikolog bulup karantina bitince hemen gitmelisiniz.. Yaa ne bilim online terapi deyince bile bana fake gibi geliyor bu fikri sevemedim yüzyüze sadece size odaklanmış bir psikolog bence her zaman daha faydalı olacaktır ekrandan bilemiyorum ki ne kadar konsantre olabilir size.. O olsa siz ne kadar rahat edebilirsiniz?? Ama tabi ki nasıl olduğunu bilmiyorum deneyimlemedim belki de çok yanlış düşünüyorum.. Neyse canım sonuç olarak sen inşallah iyi ol da hangi kanaldan olursan ol.. Rabbim içine ferahlıklar versin.. Online terapi başlığı altına alakasız birşey yazmış gibi oldum bu arada..
Ama online terapi hakkında bir fikrim yok :)

ismini yazar mısınız rica etsemBen alıyorum online terapi. Kardeşimin bir arkadaşının tavsiye ettiği birinden alıyorum. Çok memnunum. Anksiyete hastasıyım ve en büyük korkum ailemden birini kaybetmek. Pandemi sürecinde kaygılarım iyice arttı, kendimi çok yıprattım. Çok şükür terapi sayesinde daha iyiyim. Haftada bir gün alıyorum. İki haftada bir olarak devam edeceğiz artık.
ankaradayımHangi şehirdesiniz?