• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online psikolog

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
133
Mrb psikoloğa gitmek istiyorum ama araştırmadim yaşadığım yer büyük şehir değil.
İnternetten online psikokojik destek veren siteler var belirli ücret karşılığında telefonla.
Ama böyle bsy denemedim dolandırılir miyim diye korkuyorum..var mı içinizde böyle destek alan ise yaradı mı site adı vermek İsterseniz özelden yazabilirsiniz

Online psikoterapi telefonla değil webcam yoluyla yapılır.
İnternette tavsiye siteleri var.
Ordan güvenilir bir psikolog bulabilirsiniz.
Şahıstan ziyade bu işi yapan psikolojik danışmanlık merkezlerini araştırmanızı tavsiye ederim.

Benim bir arkadaşım skype üzerinden görüşme yaptı ve çok memnun kaldı.
Bence kişiyi araştırın tecrübesine uzmanlik alanlarına hakkindaki danisan yorumlarına falan bakin ona göre bir karar verirsiniz.

Ben almıştım online terapi. Telefon whatsapptan görüntülü konuştuk. Ama bi defa aldım devam ettirmedim. Devam ettirsem verimli olabilirdi denenebilir.

Tabiki yuzyuze terapi en guzeli ama sartlar el vermiyorsa online da gayet is goruyor. Yeter ki isinde iyi birini bul.

Bence yüzyüze en güzeli. O an önemli bir şey dedmr ses kesilir, hat donar, kısıtlı zaman yani😃

Ben yaklaşık 6 aydır online terapi alıyorum, şimdiye kadar en çok memnun kaldığım psikolog oldu. Hem ücretleri daha uygun hem de kalkıp bir yere gitmek için para veya zaman harcamaya gerek kalmıyor. Ben çok memnunum içinize sinen bir psikolog bulursanız başlayın bence. Yüzyüze görüşmeden tek farkı size peçete uzatamaması :KK48:

Merhabalar özelden yazarmisuniz doktorun adını bende terapi almak istiyorum ama güvenilir bulamadım henüz

Merhaba görüştüğünüz psikoloğun bilgilerini verirmisiniz bana da ?

Ben yaklaşık 6 aydır online terapi alıyorum, şimdiye kadar en çok memnun kaldığım psikolog oldu. Hem ücretleri daha uygun hem de kalkıp bir yere gitmek için para veya zaman harcamaya gerek kalmıyor. Ben çok memnunum içinize sinen bir psikolog bulursanız başlayın bence. Yüzyüze görüşmeden tek farkı size peçete uzatamaması :KK48:
Merhaba, psikologun ismini söyleyebılır mısınız acaba?

Merhaba, psikologun ismini söyleyebılır mısınız acaba?
Merhaba, siz ve arayışta olan diğer arkadaşlar için yazıyorum. İstanbuldaki psikolojihane ekibinden destek alabilirsin. Kendilerine websitelerinden veya instagram hesaplarından ulaşabilirsiniz. Ekipteki tüm psikologlar eğitimli ve çok insani bir yaklaşımları var. Ben herkese tavsiye edebilirim kolaylıkla. Arayıp merak ettiğiniz her türlü bilgiyi alabilirsiniz seanslara dair. Aynı zamanda istanbul dışında yaşayan veya tercih eden kişiler için online terapi imkanı da mevcut.

Ben gitmiştim bu sitede de hep tavsiye ediyorum benimle aynı sorunu yaşayanlara özellikle de panik atak yaşayanlara. Volkan Öztürke gitmiştim çok memnun kalmıştım hatta hayatımı kurtardı bile diyebilirim panik atak çok kötü bişeydir Allah kimseye vermesin. Kendisi online yapıyor galiba ama emin değilim bir sormak lazım. İsterseniz bir araştırın

Back