Online İngilizce Kursu deneyen var mı?

Merhaba, benim ingilizce var fakat ileri seviyeye taşımak istiyorum ve kursa gidecek vaktim yok. Bu nedenle online kurs arayışına başladım. Boğaziçi üniversitesinin online kursuna kayıt olmayı düşünüyorum, sertifikasi vs cok gecerli oluyor ve toefl için dersleri mevcut. Denediğimde tekrar yazarım...
kursa kayıt oldunuz mu acaba? bir faydasını gördünüz mü ?

Iyi gunler ben online ingilizce aldım.Suan doktora yapıyorum.Normal sınıf ortamindan çok daha iyi.Sinifta kalabalık içinde her kafadan bir ses çıkıyor.Hoca hizli bir şekilde anlatıp geçiyor.Not tutmak ayrı bir sorun.Online evde rahatça açıp dersimizi dinliyorsunuz.Haftanin belirli günleri ve akşamları oluyor.Kayittan tekrar dinlenme olasiliginizda var.Ben son sınıftayken yds için kursa gittim.Orda hicbisey öğrenmedim diyemem.Ama kesinlikle online eğitimin çok faydasını gördüm.Burdan isim vermek yanlış olabilir.Internetten araştırınca görürsünüz zaten.Eger sakınca yoksa isim de verebilirim isteyen olursa
bana da söyleyebilir misiniz lütfen. ben araştırıyorum şu an ama güvenemiyorum

meraba ben iki aydır celal hocanın online eğitimine katılıyorum memnunum . seviyeniz ne ise ona göre bir gruba dahil edilebiliyorsunuz. ben orta seviyedeyim . konuşma ağırlıklı .online
instagramda ingilizcel bakabilirsiniz

X