- 5 Temmuz 2016
- 14
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi salihakocak03
Kimden gördünüz tatlı kız? Diğer üyeliğinizden mi?Merhaba, bende baktım Boğaziçine çok pahalı hemde kafama yatmadı konuşamadıktan sonra sertifikanın bir anlamı yok, sonra burdan ....com'u gördüm. Ona kayıt oldum, dersler birebir Skype üzerinden 25 dk işleniyor. Notlar ve ders çok zevkli. Öğretmenler yabancı olduğundan başta zorlandım ama şimdi çok hoşuma gitti, inşallah dahada ilerletirim.
Merhaba bende online düşünüyorum ama sizinkini paylaşabilirswniz bakmak isterimIyi gunler ben online ingilizce aldım.Suan doktora yapıyorum.Normal sınıf ortamindan çok daha iyi.Sinifta kalabalık içinde her kafadan bir ses çıkıyor.Hoca hizli bir şekilde anlatıp geçiyor.Not tutmak ayrı bir sorun.Online evde rahatça açıp dersimizi dinliyorsunuz.Haftanin belirli günleri ve akşamları oluyor.Kayittan tekrar dinlenme olasiliginizda var.Ben son sınıftayken yds için kursa gittim.Orda hicbisey öğrenmedim diyemem.Ama kesinlikle online eğitimin çok faydasını gördüm.Burdan isim vermek yanlış olabilir.Internetten araştırınca görürsünüz zaten.Eger sakınca yoksa isim de verebilirim isteyen olursa
Iyi gunler ben online ingilizce aldım.Suan doktora yapıyorum.Normal sınıf ortamindan çok daha iyi.Sinifta kalabalık içinde her kafadan bir ses çıkıyor.Hoca hizli bir şekilde anlatıp geçiyor.Not tutmak ayrı bir sorun.Online evde rahatça açıp dersimizi dinliyorsunuz.Haftanin belirli günleri ve akşamları oluyor.Kayittan tekrar dinlenme olasiliginizda var.Ben son sınıftayken yds için kursa gittim.Orda hicbisey öğrenmedim diyemem.Ama kesinlikle online eğitimin çok faydasını gördüm.Burdan isim vermek yanlış olabilir.Internetten araştırınca görürsünüz zaten.Eger sakınca yoksa isim de verebilirim isteyen olursa
MERHABAIyi gunler ben online ingilizce aldım.Suan doktora yapıyorum.Normal sınıf ortamindan çok daha iyi.Sinifta kalabalık içinde her kafadan bir ses çıkıyor.Hoca hizli bir şekilde anlatıp geçiyor.Not tutmak ayrı bir sorun.Online evde rahatça açıp dersimizi dinliyorsunuz.Haftanin belirli günleri ve akşamları oluyor.Kayittan tekrar dinlenme olasiliginizda var.Ben son sınıftayken yds için kursa gittim.Orda hicbisey öğrenmedim diyemem.Ama kesinlikle online eğitimin çok faydasını gördüm.Burdan isim vermek yanlış olabilir.Internetten araştırınca görürsünüz zaten.Eger sakınca yoksa isim de verebilirim isteyen olursa
Merhaba arkadaşlar İngilizce öğrenmek istiyorum daha önce kurslara giderek denedim ama şimdi işimden dolayı gidemiyorum bu online ingilizce kursları var, hiç deneyen var mı aranızda??
Ben sadece pratikte konuşmak istiyorum. Bunun la ilgili online deneyimi olan var mı. Yararı oluyor mu acaba.
Siz online eğitimi alabildiniz mi bende arıyorum şu anMerhaba arkadaşlar İngilizce öğrenmek istiyorum daha önce kurslara giderek denedim ama şimdi işimden dolayı gidemiyorum bu online ingilizce kursları var, hiç deneyen var mı aranızda??