• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

online armine den alışveriş yapan var mı

ewet güzel o etel..ben de beyaz eteği beğendim lacivert düğmesi olanı..ayrıca eşarpları da güzel bu sene..

tabi 72 tl bayılamam onlara az düşsün de alıcam inşallah:1:

aynen...bende bi eşarba o kadar veremem...hele bi sezon sonu gelsin düşer 40 45 e o zaman alırım anca....
hem biraz da para biriktireyim,etek gömlek falanda almak istiyorum :97:

İndirimler günlük müymüş yaa

şuanda gözüme çarpan iki ürün var keşke alabilsem ahh ahh :))

Eki Görüntüle 212077

Eki Görüntüle 212078

Gömleğin indirimli fiyatı 78,61tl
Pardesününde indirimli fiyatı 115,65 tl :(

evet canım indirimler günlük evet :97:
deiğim gibi ben pardesüyü haftasonu indiriminden sipariş edip aldım 120 tlye,ertesi gün yani pazartesi bi baktım 240 tl...şimdi gene indirimde 169 tl...
sürekli takip etmek gerekiyor indirimleri...
bu arada beğendiğin gömleğe bende bayıldım :69:
bi de turkuaz renkli gömlekler harika :69:

Civcim güle güle kullan canım , çok dar olmasında hafif bolluk önemli değil . O bahsettiğin etek benimde favorim . Ama içindeki gömlekle beraber baya pahalı tutuyor . Belki bu hafta alırım sadece o eteği. .Online arminede bedeni kalmamış ama....

Karakumru
zevklerimiz ayni seninle :))) o üstteki pardesnün kapını denemiştim pudra rengini ama alttaki indio rengi olan kap daha yakıştığı için onu aldım.

çok teşekkür ederim canım,daha iyisi sizin olsun :16:
benim fizik olarak belim ince kalçalarım olduğu için,normal.36 alsam bu seferde beli tam oluyor ama kalça ortaya çıkıyor o da benim hoşuma gitmiyor,bu güzel oldu,kendimi rahat hissediyorum içinde.
evet o etekle gömlek harika duruyor,bende beraber almak istiyorum ama ikisi birlikte çok tutar :59:
biraz para biriktirmem lazım.tabi ben para biriktirene kadar bitmezse :27:

çok teşekkür ederim canım,daha iyisi sizin olsun :16:
benim fizik olarak belim ince kalçalarım olduğu için,normal.36 alsam bu seferde beli tam oluyor ama kalça ortaya çıkıyor o da benim hoşuma gitmiyor,bu güzel oldu,kendimi rahat hissediyorum içinde.
evet o etekle gömlek harika duruyor,bende beraber almak istiyorum ama ikisi birlikte çok tutar :59:
biraz para biriktirmem lazım.tabi ben para biriktirene kadar bitmezse :27:

aynen yaa benim de belim ince 36 beden oluyo bu defa da arkası çok dar oluyor

benimde öyle canım...gömlek alırken 36 beden alıyorum,eteğe gelince 38 :17:
genetik sanırım yapacak bişey yok :27:

ewet canım geçen sene az bi kilo aldım 36 38 beden giyen ben 44 beden etek almak zorunda kaldım sırf bu sebepten

şimdi tekrar zayıfladım Allahtan:))

merhaba kızlar bende arminenin sitesibe üyeyim fakat beğendiğim kampanyalı ürünlerinde ya bedenimi bulamıyorum yada renk kalmamış oluyor :96:

ewet canım geçen sene az bi kilo aldım 36 38 beden giyen ben 44 beden etek almak zorunda kaldım sırf bu sebepten

şimdi tekrar zayıfladım Allahtan:))

o kilo sorunu bende de oluyor :59:
benimde bu ara iyi,almam inşallah yoksa psikolojim bozuluyor :9:

merhaba kızlar bende arminenin sitesibe üyeyim fakat beğendiğim kampanyalı ürünlerinde ya bedenimi bulamıyorum yada renk kalmamış oluyor :96:
canım indirimler hep günlük veya haftasonu ya çarçabuk bitiyor malesef :59:
sık sık siteyi kontrol etmek lazım,yoksa hemen tükeniyor,bedenler,favori renkler

kızlar o bahsettiğimiz bahcivan kot eteğe baklım denedim içime sinmedi yani . askılarını basit yapmışlar ondan şimdilik vazgectim onu almaktan.

Karakumru nasıl bişey alınca hemen ekle merak ettim

kızlar kısaca gri renk

kapşonlu

altı balon

kap tarzı ama çok kısa değil

düğmeleri beyaz

ya çok hoşuma gitti

inşallah siz de beğenirsiniz:))

Back
X