- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
bence diren canım öyle bi hakkı yok en kötüsü kaldır onun evinden az daha ileri koy.
canımcım ev derken bizim evin önündeki çöplüğün yanı..gecen balkondan yeğenim sosis atmış kediciğe kadın almış topraga bulamış ayağıylan alıştırmayın buraya diye..delircem yaa...nasıl vicdan..ama birgün patlıcam kötü şeyler yapıcam bu bir gerçek..
Teşekkürler.haytap sitesine bakabilirsin canım detaylı olarak..burada anlatmayım hayvan hakları tarzı. kötü durumda onlara bildirebilirsin...
Ya kötü bir şey yapacak değilim... O ne yaparsa aynısınıyerimseniben. Şakaydı ciddiye almayın lütfen :) . Ne yaparım ben de bilmiyorum belki de kaskatı kesilirim sadece. Neyse, ben sadece lafla uyarmaya çalışırım yoksa da etraftakilerden yardım isterim herhalde.kendin hallet ama tabi kendinde zararlı çıkma ..
Çok isterim ama şimdiki düzenimle mümkün değil :) . Yanlış bilmiyorsam onların 1 tane ambulansı varmış, şu para basan ünlülerimiz bir yardım etse de en azından beşe falan çıkarsalar sayısını. Neyse ya belli olmaz belki de yardım eden ünlüler vardır da biz bilmiyoruzdur, en iyisi böyle düşünmek a.shayvan ambulansları var evet hatta bunlarda gönüllü olarak çalışabilirsin bile.