Onların Dili yok ama Bizim Var susmayın

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.599
4.466
1625.jpg

1630.jpg

1633.jpg

1636.jpg

Yeterki İçinizde az bişey hayvan sevgisi olsun

• İşe giderken kapının önüne artık yemekleri ve 1 kap su çıkartmak hiç Zor değil
  • Makyajını yarı da bırak 2 dk erken çık evden hiç bişey olmaz Hanımlar
  • Oy Verdiğiniz Kişileri yeniden Gözden geçirmekte bunu bi Parçası tabikide
  • Onların Dili yok Feryat edemezler ama bizim var 1 kişi konuşşsa 1000 kişiye gider
  • Günde en az 2 hayvan ölebiliyor açlık ve susuzlukta özellikle yazlar Önemle Okuyun Bunları

wallaha bn susmuyorum heryerde soyluyorum haywanlar korunmaya muhtaç warlıklar herkez kormalı we saygı duymalı duymayanıda allah görsun tama kımse ılla sewmek zorunda degıl fakat zarar wermemek zorunda bu boyle aksını düşünenın çıkacagını zannetmıyorum sewmıyosan bıle canını yakmayacaksın zarar wermeyeceksın

bizim apartmana son zamanlarda kedi geliyor,sanırım hava soğuk apartmana sığınıyor.
hayvanlarla aram pek iyi değildir.yani yolda sevimli,sevimsiz hayvan görsem durup sevmem.
ama onların aç kalmasına gönlüm razı gelmez.son zamanlarda apartmana danan kedi benim dairenin önünde acı acı miyavlıyor dayanamıyorum kapının önüne yemek bırakıyorum.şansına hep sevdiği şeyler denk geliyor.ton balıklı makarna koydum balıkları yer makarnayı bırakır diye düşündüm ama hepsinide silip süpürmüş 2 tabak yedi.yazık çok acıkmış.bir kaç kez süt koydum ama içmemiş.çöpe atacağım bazı artıklar oluyor balık kafası kalmış etli yemek gibi..direk çöpe atmıyorum poşeti ağzı açık bi şekilde çöpün kenarına koyuyorum.

AYNEN Canım evinden 1 tabak onlara verecek gücün yoka fazlalıkları ver canım çöpe atacağına tabağa koy uğraşmasınlar bu soğukta yesinler hemen tebrik ederim canım seni

bende pilav falan attırmam...arta kalan et tavuk suyu olursa bayat ekmek içi koyarım..sonra doğğğru çöp kenarına:))bir keresinde hiç unutmam piliç çevirme makinesi yanında hırpani bir kedicik bakınıp duruyordu fırına yavrum yazık:))bende pis dedim çağırdım az kuru mama verdim bana bir sürtündü -öyle çok sevindim ki anlatamam....kilosu 5 milyon haftada bir kuru mama alıp sokaklara kedilerin bol olduğu yere koysanız hele ki bu soğuklarda öyle iyi birşeyki..nasılda iştahla yiyorlar bir bilseniz...

evde en çok artan yemekir makarna-pilav üzerine ılık su dökün koyun kapı önüne.
Evde kalan artık yemeklerle de karıştırabilirsiniz.
Hiç olmadı bu havalar için ılık su koyun kapı önüne ve her sabah üstüne ekleyin

ne zaman kaybedebilirsiniz ne de masraf:lepi:

kesinlikle katılıyorum bende elimden geldiğince yapıyorum çok bayat ekmek birikince yarısnı balkona ıslatıyorum kuşlara kalanınıda dencerede etsuyu veya tavuk suyu tabletiyle kaynatıyorum poşeti açık bi şekilde bırakıyorum dışarı sabah işe giderken poşet bile ortalıkta görünmüyo kaydirigubbakcemile5 Allahım dışarda kalan her canlıya yardım etsin havalar çok soğuuk:enbuyukkk:

arkadaşlar,ben papara yapıyorum bazen,dağıtıyorum sokaktaki canlara..
çoğunlukla da,petshoplarda açık olarak satılan ama nispeten kaliteli olduğunu bildiğim kuru mamalardan alıyorum ve 3,4 sokak dolaşıp doyuruyorum onları..
özellikle de yazın herkes kapısının önüne 1 kap taze su koymalı..
biliyosunuz 4 ayaklı canlar;
''yağmurda karda bile içecek temiz su ararlar''

Bizimde arka balkonun bahçesinde miniş miniş kediler var.Onların bulunduğu yere giriş olmadığı için yukardan atıyorum onlara bişeyler çok şekerler.Kalan ekmekleri yemekleri asla çöpe atmayız mutlaka biyere koyarız hayvancıkların yiyeceği biyere.

ben de bişey ekleyeyim arkadaşlar;

lütfen açtığınız ve bitmiş olan konserveleri,kapakları yarım açılmış şekilde atmayın çöpe..
pisicikler,köpişler çöpleri karıştırırlarken,ağızları vs yırtılıyo,parçalanıyomafoldumben
cam kavanozlar ve diğer kırılmış cam objeler için de geçerli bu durum..
önce gazete kağıdına sarın,sora başka bi poşete koyun ve öyle atın çöpe..

bide aklıma gelen meg arkadaşım anlatırken aklıma geldi
diyelim ki bunları yapmadınız üşendiniz yada düşünmediniz guclubacismile
ozama 3-5 poşete birden sarmayın eziyet etmeyin mesela yemek olan çöpleri küçük bi poşet yapın lütfen pis çöplerle karışmasın bundan zehirlenen hayvanlarda çok akannehirakannehir

evet,onlara zarar verecek olan şeyleri önce gazeteye saralım,sora poşete koyalım ve atalım..
yiyecekleri ise,sadece bir poşete koyup atalım ki,çabucak ulaşabilsinler..

Onların Dili yok gözleri var ama bizim hem dilimiz hem gözümüz var Lütfen Susmayın
Lütfen susucaksanız da en azından eliniz işlesin biraz onlara da yardım edin.

X