onları gördüm

Bu memlekette g.te g.t denir sevgili şıraci hanfendicim. Denyoya da denyo denir. Bunu hümanizmle bağdaştirmaniz da gerçek bir yaraticilik örneği.

Lütfen durup durup laf atmayiniz, zira benim bu konuyla işim çoktan bitti. Bu da size son mektubum, çoluk çocuğa selam.

Esen kalın^^
Sağol canım oğlum ellerinden öper,sen de çocuğunu sağlıkla kucağına al inşallah,ha bu arada Yaratıcılık benim mesleğim ama sana uzun uzun anlatmaya hiç niyetim yok,istediğime istediğim zaman mesaj atarım sen kaale almamakta özgürsün,sevgiler sevgi dolu yüreğine benden

aşağılayamaz ama aldatulan bir kadın var onun hisleri ne kdar insancıl olabilr oky
bunu acaba düşünen var mı saldırırken

Diğer konuya aşağılayıcı yorumlar yaptığında da şişman biriyle aldatıldığını biliyor muydu? Hayır, yeni öğrendi. Aldatılma acısı falan değil bu, zihniyet...

bende mükemmel değilim ama bir an öfke ile yazmış olabilir hangimiz mükemmeliz ki
o konularını bilmiyorum zaten ama konu çok uzadı sanki ve alakasız yorumlar geldi burada yazan arkadaşların da çok hümanist olduğunu sanmıyorum
neyse ben burdan uzar boşa germeye gerek yok :)

Amann yaa yarin öbür gün benzer konular için bdv ye yazan bayanlara saldırır yine rahatlarsınıź. Nedir bu hirsiniz. hemcins düşmanlığınız.

Ne çok 44 46 beden varmış yaff :)))))
36 bedenim bilen bilir fooğraflarımı paylaşmıştım zamanında yani bu hadsizliğine yorum emin ol bu görgüsüz kaba hallerine katlanamaıştır iyi yapmış aslında söylemiycekti seni bi güzel boynuzlasaydı dahada iyi olurdu:KK45: kuyruk acına üzüldüm kıyamam:KK51:

bende mükemmel değilim ama bir an öfke ile yazmış olabilir hangimiz mükemmeliz ki
o konularını bilmiyorum zaten ama konu çok uzadı sanki ve alakasız yorumlar geldi burada yazan arkadaşların da çok hümanist olduğunu sanmıyorum
neyse ben burdan uzar boşa germeye gerek yok :)
Aynen ne kadar da insancüllar de mi hepsinin de kalbi güzel:)))))

Türkan şoray 1 tane tek örnek bu kadar alinana kadar kilo verin madem bu kadar şikayetçisiniz.

Alındığımı nereden çıkardın?
Allah aşkına bir fotoğrafını yükler misin , insanları bu kadar aşağılayacak neyin var çok merak ediyorum.

anlamadım şişmanlar çirkinmi demek istediniz çok kabasınız bu arada 52 kiloyum yani kilolu değilim ama kırıcı bir yorum
şişmanlar çirkin demedim ama şişman olmak iyi birşey diyenler var
şişmanlık iyi bir şey değil
olsa kimse diyet spora yönlendirmez
hem sağlığa hem bünyeye zararlı
tabiki ideal kiloda olmak güzel buna itirazı olan yoktur

36 bedenim bilen bilir fooğraflarımı paylaşmıştım zamanında yani bu hadsizliğine yorum emin ol bu görgüsüz kaba hallerine katlanamaıştır iyi yapmış aslında söylemiycekti seni bi güzel boynuzlasaydı dahada iyi olurdu:KK45: kuyruk acına üzüldüm kıyamam:KK51:
Bence sende bir kuyruk acisi var.

Bence sende bir kuyruk acisi var.
bende öyle bir özgüven kendimle barışık olma durumum varki mesela kimseyi kınamam veya küçümsemem kilosu var diye bir insanı aşağılamam beni gören gördü forumda gayette güzel yorumlar aldım sende kendini koy öyle milleti ezeeceğine fotoğrafını koyda bizde görelim seni bu egonun altında sadece kendini beğenmişlikmi var bi kargaya yavrusu şahan gelir çünkü

Ne konularda ne asaglamalar gördüm. Birbirinize yazdıgıniź. Bu konuyu kocası aldatan bir kadın yazsaydı hepiniz mendilleri elinize almiştiniz. Bazılarınızda kadın olsaydın da kocana sahip çıksaydın derdiniz. 2011 den beri üyeyim biliyirum artık.

X