onları gördüm

Leyla Mecnun hikayesinde padişah Leyla'yı görünce ''Bu mu uğrunda dağları delmeyi göze aldığın Leyla'' diye küçümsemiş beğenmemiş. Mecnun da deli divane aşık tabi bu tepkiyi karşılıksız bırakır mı hemen demiş ki ''siz bir de benim gözümden Leyla'yı görseniz''.
O yüzden her ne kadar ayrılık da yaşasanız böyle küçümseyici bir tavırla bahsetmeniz pek hoş değil. Size göre çirkin gelen kişi belki şu an eski sevgilinize dünyanın en güzeli geliyor kim bilir.

Bazen de her şey güzellik değildir öyle güzel bir kalp güzelliği olur ki insan da yüz güzelliği çirkinliği görünmez bile.

Adam yeldanın fabrika ayarlarıyla oynamış bence. Bir daha normale dönemez. Sadece zayıf ve güzel insanların sevileceğini sanıyor, yazık...

Bu zihniyete göre yakışıklılar güzellerle, güzeller de yakışıklılarla beraber olmalı, sevmeli, evlenmeli zira hanım efendiye göre bunun aksi görüntü kirliliği...

Yalnız senin o konuda akidem diye bir üye bence mükemmel Yelda ya gereken cevabı vermiş, cok güldüm:KK70:
ben o konuya yazmışım ya. ama sonlarda mesajım. aradaki mesajlaşmaları görmemişim. direk konuyu okyup yanıtlamışım. sadece nişan kıyafetiyle alakalı düşüncemi yazmışım. demekki arada konuların diiğer yorumlarınadaa bakmak lazım.

inanamıyorum. ne kadar ayıp etmiş size birde dalga geçmiş:KK57::KK57:

mesaf feci yalnız. utandım inaıın okuurken

vallahi sizi tebrik ediyorum. bu devirde 44-46 bedenle koca bulmak atomu parçalamaktan zordur.:KK70:

Başta dedim bi sinirle açmış konuyu,yıkılmışmslk var diyerek hoş gördüm ama..o öfke anında yazılmış sözler değil resmen karakternz olmuş,insanları katagorize etmek..beyin çapınızı degistrrp biraz yol alırsanız,belki bigun mutlu olursnz..hey Allahım ya iyi niyetle kactane yorum yapmıştım..

Başta dedim bi sinirle açmış konuyu,yıkılmışmslk var diyerek hoş gördüm ama..o öfke anında yazılmış sözler değil resmen karakternz olmuş,insanları katagorize etmek..beyin çapınızı degistrrp biraz yol alırsanız,belki bigun mutlu olursnz..hey Allahım ya iyi niyetle kactane yorum yapmıştım..
sanki bana yazmışsın gibi olmuş mesajı:)

ben o konuya yazmışım ya. ama sonlarda mesajım. aradaki mesajlaşmaları görmemişim. direk konuyu okyup yanıtlamışım. sadece nişan kıyafetiyle alakalı düşüncemi yazmışım. demekki arada konuların diiğer yorumlarınadaa bakmak lazım.
Oky kadında ki kötü niyet ve kiskanclik tavan yapmış :)

Kız nisan kıyafeti sormuş gelen cevap ay o beden ölçüleriyle nasıl koca buldun sen..

Niyete bak düşünce kirliligine bak.

merabaa
ben yelda 36 beden ve çok güzelim ve teacherım. hem de çok temiz kalpliyim boş zamanlarımda insanların canını sıkmak için süper tekniklerim var.mesela dış görünüşleriyle dalga geçmek.

ama 44 bedenler seviliyo ben sevilmiyorum. demek ben de eksik bişey var acaba uzun boylu olmamam mı?evet evet kesin.başka bişey olabilemez.

Canim herkes diledigini dusunebilir Ben zaten her irki sevmek zorunda degilim .Kimseye bir zararim dokunmamistir ama icimde sevmiyorsam bu suc degildir
ve o kadina fahise dedim diye takilanlar olmus .Ama.bu oyle kizginlikla.dedigim bir soz degildiki kadin gercekten 10 yildn fazla vesikalik fhse olarak calismis resmi yani
Ya neyse artik neler hissettigini anliyorum her ne kadar kor ve sagir olarak suclansakta
Insanlar bilmedigi yasamadigi durumlarla ilgili cok kolay yorumlar yapabiliyor buda bana hic inandirici gelmiyor
burda herkesin hayatı sütliman. kadınlara en büyük zararı yine kadınlar
Aldatilmis bir kadin olsam karsi taraftaki kadini digil boyle anlatmak gozlerini oyar saclarini yolardim bu ne yaaa herkes nerdeyse aldatani hakli cikaracak!!!! bir insanoglu hakediyor plsa bile aldatilmayi haketmez! Sevgisi bittiyse ayrilir olur biter
allahın günü kocam beni aldattı,sevgilim terketti diyen kadınlara yapılan aşaglamalardan bir farkı yok.devam etsinler bırakın.

bir insana denyo diyebilmek fazlasıyla Hümanist bir yaklaşım,imi binim kalbim timiz diye dalga geçmek ise paha biçilemez

Bu memlekette g.te g.t denir sevgili şıraci hanfendicim. Denyoya da denyo denir. Bunu hümanizmle bağdaştirmaniz da gerçek bir yaraticilik örneği.

Lütfen durup durup laf atmayiniz, zira benim bu konuyla işim çoktan bitti. Bu da size son mektubum, çoluk çocuğa selam.

Esen kalın^^

Ouv 44 beden olayını bilmiyordum. konu sahibi seninki anlık öfkeyle ve terkedilmenin acısıyla söylenmiş sözler değilmiş. Nişan elbisesi konusunsa yaptığın yorum ne kadar kötü farkında mısın? Çok ayıp gerçekten. Sana kızmadım üzüldüm bu kadar kötü niyetli olmana.

Maşallah orda atıp tutmuş herkes konu sahibine yazar diye ama burda beğenmediğini kovuyo, erkeklerin 34 36 beden takıntısımı varmış, olmadığının kanıtı zaten o konudaki nişanlı kadın değil mi

ne kadar çiğ ne kadar boş bir kadınla muhattabız

X