• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onları gördüm

şişmanlar çirkin demedim ama şişman olmak iyi birşey diyenler var
şişmanlık iyi bir şey değil
olsa kimse diyet spora yönlendirmez
hem sağlığa hem bünyeye zararlı
tabiki ideal kiloda olmak güzel buna itirazı olan yoktur
orası öyle zararlı ama kişinin kronik bir rahatszlığı olabilir ömürlük kullanacagı bir ilaç ve o ilacın yan etkileriyle aldığı kilolar böyle bir kadın nasıl kilo versinki empati yapalım

Eşimle çıkmaya başladığımızda 45 kg 170 boydaydım sonra psikolojik bir rahatsızlık geçirdim depresyon ilaçlarından 90 kg ya çıktım 90 kg iken evlendim diyet yaptım zorda olsa verdim biraz şimdi hamileyim ve 95 kg olmuşum demekki her türlü hakareti hak ediyorum.. Ama eşim ayağımın altını öpüyor, evde tv izlerkrn bile elimi bırakmıyor , işteyken günde abartırız en az 5 kez konuşuruz .. Demekkibazı erkekler için kalbiniz ve karakteriniz önemli .. Allah tüm kadınları böyle erkeklerle karşılaştırsın yoksa konu sahibi gibi eror verebiliyor beyin fonksiyonları .. Ayrıca sayın teacher bir hastalığın olur 30 kg alırsın , bir kaza geçirirsin yüzün yanar , yanlış ürün kullanırsın yüzünü sivilce basar yani güzelliği bu kadar takma geçici bu tarz şeyler..

Ne konularda ne asaglamalar gördüm. Birbirinize yazdıgıniź. Bu konuyu kocası aldatan bir kadın yazsaydı hepiniz mendilleri elinize almiştiniz. Bazılarınızda kadın olsaydın da kocana sahip çıksaydın derdiniz. 2011 den beri üyeyim biliyirum artık.

senin sıkıntın ne biliyo musun, ne biziz ne adam ne de diğer kız, kendinsin, burda bu kadar yerin dibine soktuğun adamdan zaten senin ayrılman lazımdı, madem aldatıldım diyosun

bide öğretmenmiş kimlere çocuklarınızı emanet ediyorsunuz görün kilolu bir kız öğrencisini yerin dibine sokup sokup çıkartır bu eminimki sadece zayıftır baska ne yüzü güzeldir ne kalbi zaten bu kadar kendini öven kadınlar genelde beş para etmiyor güzel olmuyor yani. bırakın övsün kendini yazıktır...

Ne konularda ne asaglamalar gördüm. Birbirinize yazdıgıniź. Bu konuyu kocası aldatan bir kadın yazsaydı hepiniz mendilleri elinize almiştiniz. Bazılarınızda kadın olsaydın da kocana sahip çıksaydın derdiniz. 2011 den beri üyeyim biliyirum artık.
bu kızın suçu yok diyen siz değilmisiniz peki.
kızın bir suçu yok işte,ona da üzüldüm açıkçası.

bide öğretmenmiş kimlere çocuklarınızı emanet ediyorsunuz görün kilolu bir kız öğrencisini yerin dibine sokup sokup çıkartır bu eminimki sadece zayıftır baska ne yüzü güzeldir ne kalbi zaten bu kadar kendini öven kadınlar genelde beş para etmiyor güzel olmuyor yani. bırakın övsün kendini yazıktır...
ben psikolojik danışmanım,ciddi bir kilo sorunu varmış bdv de onu gördüm. Saldırrrr devammmm :))))))

Back
X