• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onları gördüm

Evet o da birini sevmiş ama aradan 10 yıldan fazla zaman geçmiş.eminim o ilişkisinin bitmesinde de hataları olmuştur.benimle mutlu olmasını çok isterdim öyle olacaksa da dönsün isterim.bilemiyorum belki özlüyordur belki aklına bile gelmiyorumdur. Ama biliyorum hep eskileri dönüp arar o.

Teşekkür ederim oldukça ayrıntılı yazmışsın. Bende falcıya gittim. dönecek dedi,bilemiyorum döner mi ama o bile içimi rahatlattı.ben beddua ediykrum açıkçası hemde ne beddualar bilse onun için neler dilediğimi kendinden nefret ederdi.

Umarım söylediğin gibi olur öyle süklüm püklüm gelir. Seninki ne kadar zaman sonra mesaj atmıştı. Bir de aramızda o kadar çok yaşanmişlık var ki hangi birini kafamdan atayım.

Konu sahibi sayfalarca adama ayri, kadina auri giydirdi. Adamin ne kadar şerefsiz, haysiyetsiz olduğunu okuduk hep. Meğer altinda dev bir UMUT yatiyormuş.

Ben size diyim, kadin kesin taş gibi, anlattiklariyla da alakasi yok. Hazmedememenin etkileri bu:))

Hadi iyi pazarlar. Alın sevdiceklerinizi, bu hava kaçmaz. Muck!!

Konu sahibi sayfalarca adama ayri, kadina auri giydirdi. Adamin ne kadar şerefsiz, haysiyetsiz olduğunu okuduk hep. Meğer altinda dev bir UMUT yatiyormuş.

Ben size diyim, kadin kesin taş gibi, anlattiklariyla da alakasi yok. Hazmedememenin etkileri bu:))

Hadi iyi pazarlar. Alın sevdiceklerinizi, bu hava kaçmaz. Muck!!
Evet taş gibi yerinden kaldıramazsın :)))))))))))

36 bedenim bilen bilir fooğraflarımı paylaşmıştım zamanında yani bu hadsizliğine yorum emin ol bu görgüsüz kaba hallerine katlanamaıştır iyi yapmış aslında söylemiycekti seni bi güzel boynuzlasaydı dahada iyi olurdu:KK45: kuyruk acına üzüldüm kıyamam:KK51:

kusura bakma aklıma geldi yazmadan edemedim. sen geçenlerde konu açıp fotoğraf koyup güzel miyim diye soran kız değil misin? hani o konunda arkadaşından güzel olduğunu onun kilolu olduğunu ama senin kilona laf ettiğini söylüyordun.

konu sahibi keşke bu konuyu kapattırsanızda bu gereksiz atışmalar sona erse siz acınızı kendi içinizde yaşayıp daha çok yara almasanız milette işine baksa.

daha fazla seviyene düşüp sana cevap vermiycem kalbin küf tutmuş yazık insanlarla dalga gecicek kadarda zavallısın insanlar çocuk doğuruyor kilo alıyor ama sen bu kibirinle o istemediğin kiloları istiyceksin ama seni alan olmıycak insanlar kanser tedavisi görüyor şeker tedavisi görüyor kilo alıyor sen okumuş ama cahil kalan bir kadınsın malesef ilerde seninle aynı meslektaş olmaktanda utanıyorum emin ol sen bu bıraktığın çirkin egolu tavrını düzelticem ben insanlara önce insan olduğu için değer vericem utandım senden kınadımda acın var saldır insanlara sana ne yapıldıysa mustahak daha beter canın yansın o egon içinde patlasın hadi güle güle

Allah askina yaaaa nedir bu heriflerin derdi zoru anlamiyorum.baskasiyla birlikteyken seni ister seninleyken baskasini ister.
Neden hep bu arayis.sadik olmak çok mu zor.sevdiğin kizi sevdiğin halede getirebilirsiniz.illa baskasina gitmek mi gerwkiyo.ulan bi kere yapamadım sunu.topunun köküne kibrit suyu...hersslendimm ahadaaaa

Yazma o zaman ben mi diyorum yaz diye
çok enteresan ben sizi korumak için söylemiştim daha çok yara almayın size saldırmasınlar diye. ama belliki saldırı seviyorsunuz saldırmayı seviyorsunuz hayatta bol şans ben kaçtım. mahalle kavgasına devam..

Back
X