onlara guvenmiyorum.. ve esimden uzaklasiyorum

:))vallla çok naziksiniz.bwn olsam suratına söyler sonrada even kovardım..benim namusumdan şüphelenecek biri benimle aynı çatı altında olamaz

:))vallla çok naziksiniz.bwn olsam suratına söyler sonrada even kovardım..benim namusumdan şüphelenecek biri benimle aynı çatı altında olamaz
Kovmasinida bilirim de esim kirimasin diye.. ayip etmemek icin saygimdan. Esimin bu yazismayi gordugumden haberi var. Oyuzden sorun yok. Kaynanam anlatsin esime isterse. Bemde son dediklerini de derim esime ve sana duyurmak aylinin yada senim yaninda tartismak istemedigim icin yazdim diyicrm. Sabah kalkicaz acaba yuzume nasil bakicak. Cok merak ediyorum

Vay be baya açık bir msj olmuş, ama keşke eşinizin yanında yüzleşseniz. Haklı iken haksız duruma düşmeyin.
Bana her kosulda inanmicak kocayi yemisim ben. Ben diyorsam dogru diyorumdur tanimaditsa beni eyvallah. Eeimin yazismadanhaberi var. Bugunki olandan ve oabi meselesinden haberi yok. Gostersim yazsimayi isterse esime sorun drgil. Ben sadece oyuz ifadesini gormek istiyorum cok merak ediyorum yarin ne olucak simdi..

Merhaba canim :)
Ben yazdiklarini anladim!

Ayrica anlamayanda neden yorum yapiyor???

Bence sen mesafeli davranmaya devam et. Ve o okuduklarinida kocana anlat! Bunlarla bas cikamazsin. En iyisi hic muhatap olmamak!

Bana her kosulda inanmicak kocayi yemisim ben. Ben diyorsam dogru diyorumdur tanimaditsa beni eyvallah. Eeimin yazismadanhaberi var. Bugunki olandan ve oabi meselesinden haberi yok. Gostersim yazsimayi isterse esime sorun drgil. Ben sadece oyuz ifadesini gormek istiyorum cok merak ediyorum yarin ne olucak simdi..
Evet sana her koşulda inanmalı ama kayınvaliden baya bi cin duruyo arkadaşım. Yüzünün halini gerçekten bende merak ediyorum bence yüzsüzlüğe vurucak :confused::confused:

size cevabı ne oldu ? kesin yine üste çıkarlar feysimi mi karıştırıyorsun diye . arsızlar

Ya ben seye taktim, abim gelicek diyince sizin esinizi aldattiginizdan suphelenmesi; ne igrenc bi durum.
Ve anneniz kaza gecirmis hatta olumden donmusken , boyle dalga gecer gibi mesajlar görmek....
Her sey ust uste gelmis valla..... allah sabir versin

Sabah kalmistti ve yuzume bakamiyordu. Konustuk. Yeter artik dedim. Ayip degilmi dedim. Kizinin akliyla hsreket ediyirdun aramizdaki farki gormen lagzim. Benim kimseye dusmanligim yok. Dedim. Oda dedi soguksun sende falan bende dedim. Soguk lugim guvensizligimden diye. Ondan sonra gidecekti kizini aradi ilay buyumesin diye. Gitme kal dedim. Kalsin. Ve cozduk gorunuste ama guvenmiyorum

Eşin de mesafeyi koymuş. Zaten problemli diyorsun. Ne beklenir ki bu insanlardan. Karakterlerini değiştirecek değiller ya heleki bu yaştan sonra. Birde evliliğinizi bile istememişler. Son mesajı kapak yapıp yollamışsınız iyi olmuş. Görüşmezsiniz bundan sonra da. Kafanız rahat olsun yormayın kendinizi bu kadar.

X