- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.381
Buldum bi tane bebegim.Aynen canım ağladı aglıcak gibisana gülmek daha cok yakışıyor
Ne oldu koz
İite buna bayıldım .. yüzün hep gülsün periiim ❣ Senin bana gösterdiğin bezelye türü bir şey vardı ya .. onu artık pazarlarda görebiliyorum sen dedikten sonra dikkatimi çekti sanırım :)Buldum bi tane bebegim.bak hem guluyor.
Tesbih çeken emoji yoktu ben de dondurma atlayan emoji koydumNe oldu koz
Sen de hep gulumse insallah bitanem.İite buna bayıldım .. yüzün hep gülsün periiim ❣ Senin bana gösterdiğin bezelye türü bir şey vardı ya .. onu artık pazarlarda görebiliyorum sen dedikten sonra dikkatimi çekti sanırım :)
Ben de çekirdek citliyip burayı okuyorsun sandımTesbih çeken emoji yoktu ben de dondurma atlayan emoji koydum
Yok almadım ..taze bezelye olduğunu biliyorum ama fasulye günü yapmak tuhafına gidiyorSen de hep gulumse insallah bitanem.bezelye o zaten. Taze bezelye. ^.^ tatli tatli cok guzel oluyor. aldin mi peki??
Ben de çekirdek citliyip burayı okuyorsun sandım
Ayyyyy ne bu alınganlık yaaaaa
Sana naz yapmicam da kime yapicamAyyyyy ne bu alınganlık yaaaaa
Bana yap tabi canııııım benııııım ❣ kı bugün pek konuşamadıkta ,süze yetişemıyorumSana naz yapmicam da kime yapicam
Gündüz uyudun sen dimi ondan yetisemedin :) erken kalkıyorsun yaBana yap tabi canııııım benııııım ❣ kı bugün pek konuşamadıkta ,süze yetişemıyorum
Uyudum vallaGündüz uyudun sen dimi ondan yetisemedin :) erken kalkıyorsun ya
Uyu uyu benim yerime de uyu :/Uyudum valla
InsaAllah yarın uyursam içinden soylucem bu hanıfe için diyeUyu uyu benim yerime de uyu :/
Yerim seni cadı ❤InsaAllah yarın uyursam içinden soylucem bu hanıfe için diye
Devecı armudu yedin mi hiç ? Allah ım cook lezız yaYerim seni cadı ❤
Evet çok severim :))))Devecı armudu yedin mi hiç ? Allah ım cook lezız ya
Aman sen deYok almadım ..taze bezelye olduğunu biliyorum ama fasulye günü yapmak tuhafına gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?