- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 33
- Konu Sahibi zms rainbow
- #1.401
ZannetmemAcaba gece yıyınce kilo aldırıyor mu ?mahperi hatun sen bilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZannetmemAcaba gece yıyınce kilo aldırıyor mu ?mahperi hatun sen bilirsin
Dur hanıfeyede soralım hıc yermiş mı taZe fasulye gibi kabuklu bezelyeAman sen detuhaf olan ne? Cok lezzetli ay canim cekti. Olsa da yesem.
![]()
Yedim çok güzel :) ve bunu bana daha önce sordun zmsDur hanıfeyede soralım hıc yermiş mı taZe fasulye gibi kabuklu bezelye![]()
Gece yeyince kilo alinsaydi ben simdiye herhalde yerimden kalkamazdim.. :) yok oyle bir durum. Ben her gece azcik da olsa yerim. Ac durarak eziyet etmem kendime.Acaba gece yıyınce kilo aldırıyor mu ?mahperi hatun sen bilirsin
Bi sen yememissin kizim.Dur hanıfeyede soralım hıc yermiş mı taZe fasulye gibi kabuklu bezelye![]()
Hadi taaa enteresanYedim çok güzel :) ve bunu bana daha önce sordun zms![]()
Tost haZır ayran ?Gece yeyince kilo alinsaydi ben simdiye herhalde yerimden kalkamazdim.. :) yok oyle bir durum. Ben her gece azcik da olsa yerim. Ac durarak eziyet etmem kendime.
Hafif ye yalniz cok da saglikli bir durum degil cunku. Tost peynirli az yagli olsun. Ayran icebilirsin.Tost haZır ayran ?![]()
Allahım yarabbim az yağlı peynırle o tost uyu mı olur ? Ayyy kaşarlı ne guZel olurdu yaaa birde sucuk ketçap mayonezlı artııı acıııı canım çekti yasHafif ye yalniz cok da saglikli bir durum degil cunku. Tost peynirli az yagli olsun. Ayran icebilirsin.![]()
Iyi ki yok.Allahım yarabbim az yağlı peynırle o tost uyu mı olur ? Ayyy kaşarlı ne guZel olurdu yaaa birde sucuk ketçap mayonezlı artııı acıııı canım çekti yasAllah’tan evde malzeme YÖK
![]()
![]()
Üevet eder .. canın cekmedı mi yaaa ,sımdı ben nasıl uyucamIyi ki yok.ac kal daha iyi kuzucum.
bu anlattigin gece gece mideyi mahveder cunku.
![]()
Biz hep bu saatte yiyoruz ve genelde ağır şeyler nolcak böyle yaaaaIyi ki yok.ac kal daha iyi kuzucum.
bu anlattigin gece gece mideyi mahveder cunku.
![]()
Sen yiyebılırsınnnnnnnnnn nede olsa değnek gibisinBiz hep bu saatte yiyoruz ve genelde ağır şeyler nolcak böyle yaaaa![]()
Yoo cekmedi.Üevet eder .. canın cekmedı mi yaaa ,sımdı ben nasıl uyucam
Kahvalti takilsaniz? Mide icin en guzeli o cunku. Ya da hafif sebze yemegi de olur delim. ^.^Biz hep bu saatte yiyoruz ve genelde ağır şeyler nolcak böyle yaaaa![]()
Ya sebze yemeği de yapıyorum ama yanında koca bir somun ekmek yiyorum öyle doymam ki benYoo cekmedi.ben ekmek yemiyorum ve o saydiklarini da yemiyorum.
bunlari yersen zaten uyuyamazsin. :/
Kahvalti takilsaniz? Mide icin en guzeli o cunku. Ya da hafif sebze yemegi de olur delim. ^.^
DeliiiiiYoo cekmedi.ben ekmek yemiyorum ve o saydiklarini da yemiyorum.
bunlari yersen zaten uyuyamazsin. :/
Kahvalti takilsaniz? Mide icin en guzeli o cunku. Ya da hafif sebze yemegi de olur delim. ^.^
Doyulmuyor ekmeksiz. Biz Turkler niye boyleyiz? Ekmeksiz yapamiyoruz.Ya sebze yemeği de yapıyorum ama yanında koca bir somun ekmek yiyorum öyle doymam ki ben![]()
Ahahahah guldurdun beni.Deliiiiionları yıyemedım ya rüyamı süslerler sabaha kadar yutkunurum
![]()
Ekmekteki Tayvan’la bişeyde YÖK maalesefDoyulmuyor ekmeksiz. Biz Turkler niye boyleyiz? Ekmeksiz yapamiyoruz.ekmegi kestim keseli hep acim ben bu yuzden.
az ye bari canim. Ilerde sikinti olur cok.
Offf yaaaa ..Ahahahah guldurdun beni.ruyanda ye mantikli bu.
![]()