- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 33
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.421
Şimdiden olmaya başladı zaten eşim dalga geçiyor eskiden sıfır bedendin diyeDoyulmuyor ekmeksiz. Biz Turkler niye boyleyiz? Ekmeksiz yapamiyoruz.ekmegi kestim keseli hep acim ben bu yuzden. az ye bari canim. Ilerde sikinti olur cok.
Asiri kalorili ve zararli olusunu dusun. Iyi ki yemedim diyeceksin bak sabah.Offf yaaaa ..
Kac kilosun sen? Sifir bedenmiydin? Ay bana bir seyler oluyor.Şimdiden olmaya başladı zaten eşim dalga geçiyor eskiden sıfır bedendin diyeadet olyim spora baslicam
Şu an 52 kiloyum evlendiğimde 45 kiloyum :)))Kac kilosun sen? Sifir bedenmiydin? Ay bana bir seyler oluyor.
Tamam sabah ılk işinm tartılmak olcakAsiri kalorili ve zararli olusunu dusun. Iyi ki yemedim diyeceksin bak sabah.
Ne var yanı ben 47 kilo evlendım halaaa aynıyım gobegım 47 kılo olduŞu an 52 kiloyum evlendiğimde 45 kiloyum :)))
45?Şu an 52 kiloyum evlendiğimde 45 kiloyum :)))
Tarti da gulmek istiyorsan bazi yiyeceklerden uzak durman gerek. ^.^Tamam sabah ılk işinm tartılmak olcak
Bi doyasıya yiyemıyoruz ya :/ bugün ıspanak ve tere aldım45?masallah ne kadar zayifsin.
Tarti da gulmek istiyorsan bazi yiyeceklerden uzak durman gerek. ^.^
Artık zayıf değilim normalim azcik basenli göbekli ve simitliyim45?masallah ne kadar zayifsin.
Valla yiyemiyoruz. O kadar az yiyorum gram gram gidiyor sinirim bozuluyor.Bi doyasıya yiyemıyoruz ya :/ bugün ıspanak ve tere aldım
Neren zayif degil? Ben kac kiloyum haberin var mi senin? Sen normalsen ben sismanim o vakit.Artık zayıf değilim normalim azcik basenli göbekli ve simitliyim
Senın belki Yemen lazımdır ? Sağlıklı ana cokValla yiyemiyoruz. O kadar az yiyorum gram gram gidiyor sinirim bozuluyor.omur diyetle gececek galiba.
Beni tınlayan olmasın zaten ..sorun değilArtık zayıf değilim normalim azcik basenli göbekli ve simitliyim
Neyi yemem lazim kuzucum?Senın belki Yemen lazımdır ? Sağlıklı ana cok
Ooo trip atti.Beni tınlayan olmasın zaten ..sorun değil
Kilon az gıdıyormus ya yemeği cok ye dıyomNeyi yemem lazim kuzucum?
Kız seni tinlamasam seninle 7 24 konuşur muyum seninle konuşmadığım gün kendini eksik hissediyorum aşkım :)Beni tınlayan olmasın zaten ..sorun değil
Yemedim canııııııımKız seni tinlamasam seninle 7 24 konuşur muyum seninle konuşmadığım gün kendini eksik hissediyorum aşkım :)
Aman :/Yemedim canııııııım
Ondan mi veremiyorum ki? Dun az yedim gram gitmemis. Cok yeyince de gitmiyor. Gitmiyoooor bu kilolar. Zor gidiyor.Kilon az gıdıyormus ya yemeği cok ye dıyomben dıyetisyene gittim de yasına göre yetersız beslrnıyon diyip günlük 3 veya 4 dilim ekmek tüketmemi onerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?