- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi zms rainbow
- #1.381
Buldum bi tane bebegim.Aynen canım ağladı aglıcak gibisana gülmek daha cok yakışıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldum bi tane bebegim.Aynen canım ağladı aglıcak gibisana gülmek daha cok yakışıyor
Ne oldu koz
İite buna bayıldım .. yüzün hep gülsün periiim ❣ Senin bana gösterdiğin bezelye türü bir şey vardı ya .. onu artık pazarlarda görebiliyorum sen dedikten sonra dikkatimi çekti sanırım :)Buldum bi tane bebegim.bak hem guluyor.
![]()
Tesbih çeken emoji yoktu ben de dondurma atlayan emoji koydumNe oldu koz![]()
Sen de hep gulumse insallah bitanem.İite buna bayıldım .. yüzün hep gülsün periiim ❣ Senin bana gösterdiğin bezelye türü bir şey vardı ya .. onu artık pazarlarda görebiliyorum sen dedikten sonra dikkatimi çekti sanırım :)
Ben de çekirdek citliyip burayı okuyorsun sandımTesbih çeken emoji yoktu ben de dondurma atlayan emoji koydum![]()
![]()
Yok almadım ..taze bezelye olduğunu biliyorum ama fasulye günü yapmak tuhafına gidiyorSen de hep gulumse insallah bitanem.bezelye o zaten. Taze bezelye. ^.^ tatli tatli cok guzel oluyor.
aldin mi peki??
Ben de çekirdek citliyip burayı okuyorsun sandım![]()
Ayyyyy ne bu alınganlık yaaaaa
Sana naz yapmicam da kime yapicamAyyyyy ne bu alınganlık yaaaaa![]()
Bana yap tabi canııııım benııııım ❣ kı bugün pek konuşamadıkta ,süze yetişemıyorumSana naz yapmicam da kime yapicam![]()
Gündüz uyudun sen dimi ondan yetisemedin :) erken kalkıyorsun yaBana yap tabi canııııım benııııım ❣ kı bugün pek konuşamadıkta ,süze yetişemıyorum![]()
Uyudum vallaGündüz uyudun sen dimi ondan yetisemedin :) erken kalkıyorsun ya
Uyu uyu benim yerime de uyu :/Uyudum valla![]()
![]()
InsaAllah yarın uyursam içinden soylucem bu hanıfe için diyeUyu uyu benim yerime de uyu :/
Yerim seni cadı ❤InsaAllah yarın uyursam içinden soylucem bu hanıfe için diye![]()
Devecı armudu yedin mi hiç ? Allah ım cook lezız yaYerim seni cadı ❤
Evet çok severim :))))Devecı armudu yedin mi hiç ? Allah ım cook lezız ya
Aman sen deYok almadım ..taze bezelye olduğunu biliyorum ama fasulye günü yapmak tuhafına gidiyor![]()