- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
bnm kiz disim agriyor diyo . kalbinde sknti oldugu icin disinde bi problem cikarsa antibiyotik kullnmasi lazmmis :/Evet zaten bi tane oğlum var oğluşum ditorum ona zaten:) inşAllah cnm inşAllah AMİN
a.s h.geldin neslim biyere mi gidiyin 1 haftayi atlatcan :/Slm kizlaaaaaaarrrryeni topik hayirli olsun. Bol bol sohbet edelim. Su bir haftayi atlatayim. Bol bol yazisiriz
Geçer şnşAllah. Kalibnedd ne sorun var?bnm kiz disim agriyor diyo . kalbinde sknti oldugu icin disinde bi problem cikarsa antibiyotik kullnmasi lazmmis :/
Allah seniiiii deli kizgel o zaman esir alam senı
vla artık hanigisi uyarsa benm durumlar cok karısk anlatmaym bak işin içinden cıkamayız =)Allah seniiiii deli kizKaderr ortagimmm
Canim evime tasiniyorum yaa yerlesme falan derken bir hafta gecer. Firsat bildukca yazarim yine.a.s h.geldin neslim biyere mi gidiyin 1 haftayi atlatcan :/
delik vardi kapandi simdi kalp kapakcigu sarkabilir romatuzma olabilr demisti .doktor 1 sene sonraya gun verdi ama biz 3ay falan gecsin yine goturmeyi dusunuyizGeçer şnşAllah. Kalibnedd ne sorun var?
kız spor yapmaya vakit yok kikızım büyüsün biraz dışarıda yürüyüş felan yapacam :) belki squat yaprım :)
napim bnde yeni ewe geldim ya benim hala gobuste erime yok :/
ha tmm unutmusum yeni ewiniz hayirli olsun insaAllah ailenle mutlu mesut yasrsin :))♡Canim evime tasiniyorum yaa yerlesme falan derken bir hafta gecer. Firsat bildukca yazarim yine.
Cok gecmis olsun canim. Kac yasinda kizin?delik vardi kapandi simdi kalp kapakcigu sarkabilir romatuzma olabilr demisti .doktor 1 sene sonraya gun verdi ama biz 3ay falan gecsin yine goturmeyi dusunuyiz
Amin insallah parazitler karismazsa mutluyuzha tmm unutmusum yeni ewiniz hayirli olsun insaAllah ailenle mutlu mesut yasrsin :))♡
Bak çok sevdiğim bir söz var
"Mesele spor için zaman bulmak değil, zaman yaratmak"
Sonuçta günümüzün 20-30 dakikasını ne kadar saçma şeylere ayırıyoruz
Mesela buraya 30 dk az girer yine yaparsın
Ama istemen lazım
Canım disiplinli ve programlı yapmadıkça olmaz o
Çok denedim aylarca bir etkisi olmadı
biz her aksam yapiyiz tabi arda aksiyor aama 30 dkka sumuyor :)Bak çok sevdiğim bir söz var
"Mesele spor için zaman bulmak değil, zaman yaratmak"
Sonuçta günümüzün 20-30 dakikasını ne kadar saçma şeylere ayırıyoruz
Mesela buraya 30 dk az girer yine yaparsın
Ama istemen lazım
Canım disiplinli ve programlı yapmadıkça olmaz o
Çok denedim aylarca bir etkisi olmadı
eden bulur sekerim Allah bdigi gibi yapsin onlari:)Amin insallah parazitler karismazsa mutluyuz
biz her aksam yapiyiz tabi arda aksiyor aama 30 dkka sumuyor :)
Aynen oyle benden uzak dursunlar ne halleri varsa gorsunler.eden bulur sekerim Allah bdigi gibi yapsin onlari:)
herbiri 1 dakka olcak sekilde 4 hareketNe yapıyorsun mesela her gün?
herbiri 1 dakka olcak sekilde 4 hareket
sinav pozizyinunda her bir ayagi birer birer karin bolgesine cekiyoruz yanyatark sag.ve sol tarafa mekik cekiyoruz ayaklari havaya kaldiriyiz vs
canim onceden kirada mi oturuyordunAynen oyle benden uzak dursunlar ne halleri varsa gorsunler.
hava sicak ya baya terliyozHani kardiyo nerede, hiç ter dökmeden kilo mu verilir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?