- 30 Ocak 2017
- 13.840
- 198.355
- 598
- Konu Sahibi zms rainbow
-
İki esince açılır o merak etme senbend sıcaklardan artık cenem cekildı gı
esmio bacım bi gram esmio iş yeri ne klima var ne vantilator sırtmdan ter akıo lanİki esince açılır o merak etme sen
Kız ladyyyy ben marmelat çok severimenee makarnada burdayms
kiz bizde ilk ewlendigimizde 2 gun ayni ewde oturduk cok zor bisey rahat edemiyin simdi alt ust oturuyoz arada kendi kendime diyom hergun kaynis ewde dursa kiyamet kopcakSu anda alt ust oturuyoruz. Ilk evlebdigimde 4 sene birlikte oturdum
bacm bak beni yeme bünyene acaip agır gelirim kız vallaKız ladyyyy ben marmelat çok severimsen ne marmelatısın ona göre yiyeyim seni
Şokolatımmmm hoş geldin beyaaaaVayy hayırlı olsunnn :)) birazda buraya takilalim bakalimçok bakamıyorum genelde ama olsun :)
Karistirtmam ki . Ben o mesafeyi koydum. Gidip gelmem gelir torunlarini sever giderkarıştırma koy mesafeni kessinler cenelerini bıktık sunlardan ha..
Yok kız mis gibi hatunsun bişey olmazbacm bak beni yeme bünyene acaip agır gelirim kız valla
oohh en güzelini yaptn bacm bosver takma vla taknca daha kötü oluodaKaristirtmam ki . Ben o mesafeyi koydum. Gidip gelmem gelir torunlarini sever gider
bak bu deidklerine pişman olmassn demi makarnacımYok kız mis gibi hatunsun bişey olmaz
Oooşbulduk beyaŞokolatımmmm hoş geldin beyaaaa
Ccaaannnııımmmm
Oooşbulduk beyagel kız az sıkıştırayım senii :***
HahahaOooşbulduk beyagel kız az sıkıştırayım senii :***
Kimse bana böyle caaaanımmmm demedi :/Ccaaannnııımmmm
Ne kadar güzel ya, neresi burası :)benimde köyüm oldu galiba ♡_♡
kiz ozlemimmm hosgeldin♡♡♡♡♡Ccaaannnııımmmm
Karistirtmam canim. Bir tane konu acmistim hatirlarsin belki oglima tokat atmisti. Esim kp nin agzinin payini verdi daha karismazOnlara sana karışma fırsatını sakın verme. Daha doğrusu sessiz kalmamaya çalış.
Gerçi bazı insanlar ne kadar konuşsan da herşeyine karışır
kaynanaminn koyü isparta koculaar muhetesem biryer ama ne bakkali var ne okulu var nede insani baya koye gittim ama bukadar guzel degilduNe kadar güzel ya, neresi burası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?