- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
- Konu Sahibi zms rainbow
benm seni bi yerden gözüm ısırıyor acep neredenTopiğin ismi çok sevimli olmuşş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm seni bi yerden gözüm ısırıyor acep neredenTopiğin ismi çok sevimli olmuşş![]()
saol bebisim ♡♡♡♡ naparsin :)gledimmm
topiginn hayırlı olsunnn kuzummmm![]()
anaaama ozur dilerim ya bak kardeisnin ismini bilmisimSuan ben iptal. İlkay ne yaailknurum ben :/ gerçi ilkayda kardeşimin ismi. Ama olsun :'(
Bak hiç o yönden düşünmemiştim :)anaaama ozur dilerim ya bak kardeisnin ismini bilmisim![]()
ben onceden ismi mi hic sewmezdim daha yeni yeni alistumAynen heleki gidipte diger isimleri koysalardı zaten 18de degiştirirdim ismimi :)
kuzucum sen kendi abiyeni mi susliyin yoksa siparis gibi bisey mi :))Bak hiç o yönden düşünmemiştim :)
Söyleki cnm bi abla işleri dagıtıyor 50-60 kadar çalışanı var. Ve bi kaç firmayla calısıyor. O veriyor işleri. Türkiye ve italyaya iş yapılıyork
kuzucum sen kendi abiyeni mi susliyin yoksa siparis gibi bisey mi :))
anladim ewinde calisiyor olman cok guzep bisey :)) burda yok oyle islerSöyleki cnm bi abla işleri dagıtıyor 50-60 kadar çalışanı var. Ve bi kaç firmayla calısıyor. O veriyor işleri. Türkiye ve italyaya iş yapılıyor
Bende 2 senedir falan yapıyorum. Aslında arasan bulursun. Bazı firmalar eve iş veriyor. Ama cocukla yaılmaz bu iş yaılmaz. Benım bi kuşum var onu salıyorum boncukları sahipleniyor parmaklaımı ıssırıyor iş yaptırmıyor bana düşün artık. Cocukla nasıl yapılsım :)anladim ewinde calisiyor olman cok guzep bisey :)) burda yok oyle isler
kuşun yapmani istemiyor galiba ilgi istiyor sanirim :)) burda yok canm burdakiker tarlaya gidip calisiyilar:)Bende 2 senedir falan yapıyorum. Aslında arasan bulursun. Bazı firmalar eve iş veriyor. Ama cocukla yaılmaz bu iş yaılmaz. Benım bi kuşum var onu salıyorum boncukları sahipleniyor parmaklaımı ıssırıyor iş yaptırmıyor bana düşün artık. Cocukla nasıl yapılsım :)
Kız nasıl ilgileniyorum hemde. Gagasından falan öperim hergün terliyor diye suyun altına sokarım. Kafesını yemini temzilerim daha ne :) konusurmda onunla derdimide anlatırımkuşun yapmani istemiyor galiba ilgi istiyor sanirim :)) burda yok canm burdakiker tarlaya gidip calisiyilar:)
ooo yaptiklarin yeter mi zannediyon yatincaya kadar ilgilence insaAllah bi cocugun olursa 2 cocugun olmus olcak :))Kız nasıl ilgileniyorum hemde. Gagasından falan öperim hergün terliyor diye suyun altına sokarım. Kafesını yemini temzilerim daha ne :) konusurmda onunla derdimide anlatırım
lohusaligi atlatamadi galiba cok alingan :))Tamam tamam üzülme sen, hemen öpüyorum![]()
Nedir snin olaylar sekermo zaman benm olaylara bir parnak atın![]()
Evet zaten bi tane oğlum var oğluşum ditorum ona zaten:) inşAllah cnm inşAllah AMİNooo yaptiklarin yeter mi zannediyon yatincaya kadar ilgilence insaAllah bi cocugun olursa 2 cocugun olmus olcak :))
Slm kizlaaaaaaarrrryeni topik hayirli olsun. Bol bol sohbet edelim. Su bir haftayi atlatayim. Bol bol yazisiriz
![]()