- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi zms rainbow
-
seni mi kircam yaaa :) ♡♡♡♡♡♡ spor nasil gidiyor :))
seni gördükçe kendimden utanıp hiç bir yemeyip durmadan spor yapasım geliyor
kız spor yapmaya vakit yok kiseni tutan neben basladim spora ama simdilik bi faydasi yok
yani kk da hep bi sporla ilgisin ya o yüzden :) olsun canım eminim çok kısa sürede oda gider :) çok fit olursunŞimdi gidip yapıcam 1 gibi ders videolarına bakıyorum azcık sen napıyorsun?
Durumlarda konuşacağımıza bir topic olsun herkes uğrar arada bol bol işte suyunu çıkartana kadar muhabbet edebiliriz
Ahahah gerçekte görmüyorsun iyi ki o zaman hala göbeğim var ya
napim bnde yeni ewe geldim ya benim hala gobuste erime yok :/Şimdi gidip yapıcam 1 gibi ders videolarına bakıyorum azcık sen napıyorsun?
Durumlarda konuşacağımıza bir topic olsun herkes uğrar arada bol bol işte suyunu çıkartana kadar muhabbet edebiliriz
Ahahah gerçekte görmüyorsun iyi ki o zaman hala göbeğim var ya
haklisin canim daha bebisn minnak az seni rahat birkasin yaparsin :))kız spor yapmaya vakit yok kikızım büyüsün biraz dışarıda yürüyüş felan yapacam :) belki squat yaprım :)
:) Hayirli olsun tatlm...Tesekkurler davet icin...Icabet etmmemk olmazdiii
rica ederiiiiim :)herkesle kaynaş ♡♡♡:) Hayirli olsun tatlm...Tesekkurler davet icin...Icabet etmmemk olmazdiii
kaynana gorumceye girme cikamayizEwet kizlarr Napiyorz simdiii...Tabikideee Girgirr Samataaa...Kaynanaa dedikodusuuu
hay haaayy bekleriz tabi kiz sende bekleSu an ogle aramdaym isyernde ilgilenecem bekleym beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?