- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
ay neguzel yaaa dogumgununde yap lutfeeeeenKizz seviyodk napalm.11 temmuzda 20 olucam.insallah dogum gunu hediyem olur.Ama söz verdm snnsiz yapmicam.Bn kiyamamm onaaa Gelsin yapicam...Sehir disinda :))
hayirlisi caniiim ins. cektirmeden mutlu haberi alirsin :))Amin cnm.Bu adetmdn snra 14-20 si arasi adet olcm bitince cektircm ozmn ckilmesni istedi doktorum
a.s hosgeldin nasilsin :))Slm kizlar bende geldim
hosbuldum Canim burdaki arkadasliklara hayranım ama bu türlü nasip olmadi kimse ile arkadaş olmak nasilsinizAs canm.H.geldin :)
Ahh ahh okdr sansli olsam dha bisy istemezdm :))) insallah bakalm hayrlisi insallahhayirlisi caniiim ins. cektirmeden mutlu haberi alirsin :))
Bizide haber ver hee
Elhamdülillah çok şükür canim seni sormalia.s hosgeldin nasilsin :))
olur mu olur bi kiz var olmiyirdu bebisi bu ay cektircem diyodu bi bakti hamişmis :))Ahh ahh okdr sansli olsam dha bisy istemezdm :))) insallah bakalm hayrlisi insallah
Hosgeldin aramiza cnm kkda arkadaslik baskadir :) iyiyiz ck skur sni sormalihosbuldum Canim burdaki arkadasliklara hayranım ama bu türlü nasip olmadi kimse ile arkadaş olmak nasilsiniz
cok sukur bnde iyiyim bebis mi istyn sen de burda herkes istyr :))Elhamdülillah çok şükür canim seni sormali
Ole ne hikayeler duydum ne hayaller kurdum bn baskalari kadr sansli olamadm hicolur mu olur bi kiz var olmiyirdu bebisi bu ay cektircem diyodu bi bakti hamişmis :))
ne kusuru gordukce ogrenirsin h.geldin aramiza :)))Ya kızlar ben yeniyim daha mesajları belki doğru yer e yaşamam kusuruma bakmayın
Sohpet icin yaziorsan dogru yere yaziorsun hosgeldn bu arada cnm :)Ya kızlar ben yeniyim daha mesajları belki doğru yer e yaşamam kusuruma bakmayın
insaAllah olir kac yillik ewlisin :)Herkes bebis istiyor Allahım herkese nasip etsin.bizimde olmuyor melegimiz kısmet hayirlisi
Hosgeldn cnm bnde ayni durumdayim aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahHerkes bebis istiyor Allahım herkese nasip etsin.bizimde olmuyor melegimiz kısmet hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?