onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

doktor ne diyor danim
Klomrn kullandımyumurta oluşmadı.rahim filmi çekindim tek tupum kapalı.esimde bi sorun yok.Bide ben hiç adet olmuyorum ilaç kullanarak oluyorum.3 kez klomen kullanalım dedi olmazsa aşılama dedi.esim gitme yıpratma kendini 1 yıl daha bekleyelim olmadi aşılama yaptiriz dedi.gitmedim dualarla bekliyoruz simdi

Evet cnm ztn brlikte gttk hatta esim istedi gidelm die bizde svnmstk bsy ckmadi die ikmzn soncuda dr mukemmel demisti hersy dedk kesn olr kisa zmnda iki sene oldu yk bakalm su filmide bi cktireymde ozmn bakacz artk olmzsa bakicz artk
Ya en buyuk dusman stres. Benim bi ablam var kafa rahatken hamile kaldi kurtaj olmustu. Simdi 1 senedir ugrasiyolar olmuyo cocuklari. Cunku cok istiyolar, stres yapincada olmuyo iste

Tatlm ozel degilse profilindeki saat sana mi ait.Yani o kol senin mi.?

Bizdede aynisindan varda.Esim nisanliykem sevgililer gununde Almisti.Icinde nisan tarigimiz ve isimlerimiz yaziyor.Rengi bile aynii :)
Evet canim benim ilk evlendiğini sevgililer günün de almistik

su yumurta buyutucu igne vermedi mi klomen basit kaliyir

Oyle hersyin yerini zmnini Rabbim bilior zmni vr biz aceleciyiz ama napalim ömür gecior yas gecior ve heray umutlrnn yiklmasi cabasi fkat buda bizim sinavimz bn oyle gruorum insallah gececegiz bzde hu sinavdn
Insalh canim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…