- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi zms rainbow
-
Sabır lazım kısmet ama gönül dinlemiyor iste
Amin inşallahRabbim tum isteyenlere nasip etsin canm.Sanada insallah
Klomrn kullandımyumurta oluşmadı.rahim filmi çekindim tek tupum kapalı.esimde bi sorun yok.Bide ben hiç adet olmuyorum ilaç kullanarak oluyorum.3 kez klomen kullanalım dedi olmazsa aşılama dedi.esim gitme yıpratma kendini 1 yıl daha bekleyelim olmadi aşılama yaptiriz dedi.gitmedim dualarla bekliyoruz simdidoktor ne diyor danim
Ya en buyuk dusman stres. Benim bi ablam var kafa rahatken hamile kaldi kurtaj olmustu. Simdi 1 senedir ugrasiyolar olmuyo cocuklari. Cunku cok istiyolar, stres yapincada olmuyo isteEvet cnm ztn brlikte gttk hatta esim istedi gidelm die bizde svnmstk bsy ckmadi die ikmzn soncuda dr mukemmel demisti hersy dedk kesn olr kisa zmnda iki sene oldu yk bakalm su filmide bi cktireymde ozmn bakacz artk olmzsa bakicz artk
Evet canim benim ilk evlendiğini sevgililer günün de almistikTatlm ozel degilse profilindeki saat sana mi ait.Yani o kol senin mi.?
Bizdede aynisindan varda.Esim nisanliykem sevgililer gununde Almisti.Icinde nisan tarigimiz ve isimlerimiz yaziyor.Rengi bile aynii :)
Ama bildigim kadariyla hepsinin tedavisi war dimi? Tam olarak bilmiyorum ama duymuslugum varbenimde esimde sorun yok adetim duzensiz kistler var bide yumurtam catlamiyor umarim baska bisey unutmamisimdir
Insalh vardır meleginizOyy tatlm bnimde snem dolucak.Ama bizede nasip olmadi daha.Şüpheliyimde bn bu ay :))
su yumurta buyutucu igne vermedi mi klomen basit kaliyirKlomrn kullandımyumurta oluşmadı.rahim filmi çekindim tek tupum kapalı.esimde bi sorun yok.Bide ben hiç adet olmuyorum ilaç kullanarak oluyorum.3 kez klomen kullanalım dedi olmazsa aşılama dedi.esim gitme yıpratma kendini 1 yıl daha bekleyelim olmadi aşılama yaptiriz dedi.gitmedim dualarla bekliyoruz simdi
Evet canim benim ilk evlendiğini sevgililer günün de almistik
hepsinin var ama olmayinca olmuyor :))Ama bildigim kadariyla hepsinin tedavisi war dimi? Tam olarak bilmiyorum ama duymuslugum var
aeo cnm kolay gelsin :))Kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler mutfak beni belkiyo
Insalh canim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sağlıklıOyle hersyin yerini zmnini Rabbim bilior zmni vr biz aceleciyiz ama napalim ömür gecior yas gecior ve heray umutlrnn yiklmasi cabasi fkat buda bizim sinavimz bn oyle gruorum insallah gececegiz bzde hu sinavdn
Kolay gelsin tatlm.iyi geceler:)Kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler mutfak beni belkiyo
Hiç yumurta olmuyor ki canim 2 ay kullandım ilacsu yumurta buyutucu igne vermedi mi klomen basit kaliyir
iste bnm bildigim igne yumurtayi klomene gore daha iyi olustryirHiç yumurta olmuyor ki canim 2 ay kullandım ilac
Oyle tabi ki:) zamanini bekliyo minikler :)hepsinin var ama olmayinca olmuyor :))
Yok sadece saat canim iyi geceler kolay gelsinAyyy bak goruyon mu ayni hediyeleri tasiyorz....:)) Sizdede icinde bi seyler yaziyor muu:))
aynen cNim snn bebis ne oldu iyi miOyle tabi ki:) zamanini bekliyo minikler :)
Yok sadece saat canim iyi geceler kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?