onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

tupleein tikaliysada olmaz canim nasil cwktircektin narkozlu mu
İste simdi ona bakilck yk narkozsuz ama baya arstrdm burda bir merkez son teknolojiyle cekior ve inttnse sorusturdum orda cektirenlere aci olmuormua ordaki makinede ama baska hastanelerde cektirenlr narkozsuz sakin cektrme diolr bnde o merkeze gtcm

Ne problemi eger ozel deilse biz ikmzde baktirdik hersymze br sknti bulunamadi smdi son bi rahim filmim kaldi onuda bu ay cektircm insallah bisey cikmz herkesten duyduklrma baktiriorm ama hepsi normal son bu film kaldi dedi dr
Azosperm problemimiz vardi canim. Esim varikosel falan oldu fayda etmedi. Sonra ilac tedavisi falan oldu da oyle oldu bizimde

Kizlarrr hiziniza yetisemiyorm Yaw:)))))

Bnde 13 eylulde evlendmm...Bebis yokk Ama dort gozle yolunu bekliyorz.Iki ay sonra bi yilim dolucak

Azosperm problemimiz vardi canim. Esim varikosel falan oldu fayda etmedi. Sonra ilac tedavisi falan oldu da oyle oldu bizimde
Him baktirdikmi onlra die sordm yanls anlama yksa sormam herkesn ozeli fakat onlrda baktirdik smdi filmdn korkuorm ozmn tuplermde bsy vr herlde die adetmden snra cektircm filmi insllah bsey cikmaz ondan snra zten yaplck bsy yk beklicz dmekki nasip zmni vr

Benim kuzenim incir yiyerek hamile kalmıştı,kız kardeşim de soğan kürüyle. İkisi de hamile kalmak için yapmamıştı ama doğurganlığı arttırıyormuş. Allah tez zamanda nasip eder ins

C
Canim bak bende cektirdim ve acimiyo lafina asla katilmiyorum. Ben zaten kullanicaklari seyleri gordum dedim ki beni bayiltin oyle baslayin yoksa kacardim. Cunku biliyorum datanamazfim. Hic riske girme gercekten gerek yok aci cekmeye

Canim yanlis anlicak bisey yok ki. Sonucta cok genel bi problem haline geldi bu durumlar. Keske yardimci olabilsem

Benim kuzenim incir yiyerek hamile kalmıştı,kız kardeşim de soğan kürüyle. İkisi de hamile kalmak için yapmamıştı ama doğurganlığı arttırıyormuş. Allah tez zamanda nasip eder ins
Cok saol cnm onlrida denedm tip sanrm caresiz bnm icin hatta inciri yaptigim ay 6cmlik kistm oldu meger o yumurtayi iilestirioms bnmde yumurtalarm ii hatta fazla sayisi belki ondn olmstr die dha da yapmadm onu

kac para o son teknoloji . cok kotu agri oluyir ama 3 sniye bile surmuyir tabi bnde oyleydi 1 saat once enyuksek agrikesici icyon

Canim yanlis anlicak bisey yok ki. Sonucta cok genel bi problem haline geldi bu durumlar. Keske yardimci olabilsem
Evet inttn baktim ne gorduysm baktirdik ama ykykyk smdi rahm flmi kaldi yinede bsy ckmaz insallah en azndn snra beklmeye gecicz dmekki zmni gelmemis cnku artk baktiracagm bsyin kalmadi artk hayrlisi sorn olsa cozer olur ama bolesi dha kotu herlde

Cok saol cnm onlrida denedm tip sanrm caresiz bnm icin hatta inciri yaptigim ay 6cmlik kistm oldu meger o yumurtayi iilestirioms bnmde yumurtalarm ii hatta fazla sayisi belki ondn olmstr die dha da yapmadm onu
Canim yanlis anlamayinda doktor kontrolu altinda yapin boyle seyleri. Eger sende problem yoksa ters etki yapar bi sefer sende ugrasirsin. Bi problem yoksa bosuna vucuduna eziyet etme

kac para o son teknoloji . cok kotu agri oluyir ama 3 sniye bile surmuyir tabi bnde oyleydi 1 saat once enyuksek agrikesici icyon
Kac kisiye sordm adet agrisi gbi dedilr 550 tl bir hastanede narkozlu 450 tl ama ora cok ii bsuna narkoz alma dedi herkes kkdan sorusturdum

Evet inttn baktim ne gorduysm baktirdik ama ykykyk smdi rahm flmi kaldi yinede bsy ckmaz insallah en azndn snra beklmeye gecicz dmekki zmni gelmemis cnku artk baktiracagm bsyin kalmadi artk hayrlisi sorn olsa cozer olur ama bolesi dha kotu herlde
Esinede bakildi dimi hersey normal cikti yani ondada

Canim yanlis anlamayinda doktor kontrolu altinda yapin boyle seyleri. Eger sende problem yoksa ters etki yapar bi sefer sende ugrasirsin. Bi problem yoksa bosuna vucuduna eziyet etme
Aynen ole cnm ztn ibciri yptim br kez basina kist isi cikti ztn 4 ay onla ugrastm dogm kntrl kullandm dr o da brktiktn snra 6 aya kdr olmayablr cocugn telas etme dedi 6 ay btti yine yk bakalm acele ediom herlde

Esinede bakildi dimi hersey normal cikti yani ondada
Evet cnm ztn brlikte gttk hatta esim istedi gidelm die bizde svnmstk bsy ckmadi die ikmzn soncuda dr mukemmel demisti hersy dedk kesn olr kisa zmnda iki sene oldu yk bakalm su filmide bi cktireymde ozmn bakacz artk olmzsa bakicz artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…