- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
23 ♡♡ kiz 5 gun gecmis halaa test yapmadi miiiii !!! duzenlimiydu adetin ay heyecanlandim senn yerineeYok kiz gitmedm bebek icin .Ama ultrsnda baktiklarinda yumurtaliklarnda bi sey yok demislerdi.Bu ay gunum 5 gun gecti hala tik yok Bakalm test yapcam.Ins pozitf olur.
Ayy tatlm bide bnim sana kanim cok isindi.:) Yaşin kac?♡♡♡♡♡♡
Demek herkese iyi gelmiyormuşCok saol cnm onlrida denedm tip sanrm caresiz bnm icinhatta inciri yaptigim ay 6cmlik kistm oldu meger o yumurtayi iilestirioms bnmde yumurtalarm ii hatta fazla sayisi belki ondn olmstr die dha da yapmadm onu
Yani kime sorduysam kkda orda cektirenler ck var hepsi hic agri olmuo sdce adet agrisi gbi dedi ama baska yerde cektirenlere sordm herkes narkozsus oldgu icin bin pismanson teknolojiyle hiiiic agri olmuyir yani eminsin .
Son olark rahm filmim kaldi oda temiz cikr insallah onun disinda yaplck bsy kalmadi nasip diip beklicz cnku bz elimzden gelenn fazlasni yaptik hersy Allahtn insallah Rabbim tum isteyene tez zmnda nasio etsinDemek herkese iyi gelmiyormuşneyse cnm ,sen kalbini ferah tut,streste yapma, Allah elbet dualarını duyar,kabul eder. Eğer bir sorun varsa da tedaviniz olur,çözülür. Sorun yoksa kafan rahatladığı anda alıverirsin yavrunu kucağına
bide ordaki üniversite hastanesine sor cunki doktorumda stajyerlerde beni sakinlestirip cok az bi agri olcak dedi iste enfazla 3 sniye bagiramadan agri geciyorYani kime sorduysam kkda orda cektirenler ck var hepsi hic agri olmuo sdce adet agrisi gbi dedi ama baska yerde cektirenlere sordm herkes narkozsus oldgu icin bin pisman
Bnde 19 tatlm.Ewet 5 gun gecti.Adetleeim duzenlidir cnm.Bide gogus uclarim koyulasmis Yuksek ihtimalle gebelik var.Allah nasip etmisse tabi.Esimi bekliyorm test yapmak icinn :))23 ♡♡ kiz 5 gun gecmis halaa test yapmadi miiiii !!! duzenlimiydu adetin ay heyecanlandim senn yerinee
Amin cnm,hayırlı haberler al ins :)Son olark rahm filmim kaldi oda temiz cikr insallah onun disinda yaplck bsy kalmadi nasip diip beklicz cnku bz elimzden gelenn fazlasni yaptik hersy Allahtn insallah Rabbim tum isteyene tez zmnda nasio etsin
İste baska yerlere gdenlerde ole dedi ama kkdan arkdslr vr bu merkezde cektiren burasi hastane deil ozel merkez herkes ck memnun ve git diolr gerci ole 3 saniyelk aciysa bsy deilmis bnm acilrmn yannda olsnda o aciyi ckerm :)))bide ordaki üniversite hastanesine sor cunki doktorumda stajyerlerde beni sakinlestirip cok az bi agri olcak dedi iste enfazla 3 sniye bagiramadan agri geciyor
esin nerde bide kucuk ewlenmissin ya :)) git hemen yaptir surpriz yap esine bide ilk bizimle paylaşBnde 19 tatlm.Ewet 5 gun gecti.Adetleeim duzenlidir cnm.Bide gogus uclarim koyulasmis Yuksek ihtimalle gebelik var.Allah nasip etmisse tabi.Esimi bekliyorm test yapmak icinn :))
Aminnnn Allah razi olsun insallah :*Amin cnm,hayırlı haberler al ins :)
hakkinda hayirlisi olsun caniiim gelcek ay mi cektircektin oyle hatrliyom cok uzun sure degil mi •_●İste baska yerlere gdenlerde ole dedi ama kkdan arkdslr vr bu merkezde cektiren burasi hastane deil ozel merkez herkes ck memnun ve git diolr gerci ole 3 saniyelk aciysa bsy deilmis bnm acilrmn yannda olsnda o aciyi ckerm :)))
Amin cnm.Bu adetmdn snra 14-20 si arasi adet olcm bitince cektircm ozmn ckilmesni istedi doktorumhakkinda hayirlisi olsun caniiim gelcek ay mi cektircektin oyle hatrliyom cok uzun sure degil mi •_●
esin nerde bide kucuk ewlenmissin ya :)) git hemen yaptir surpriz yap esine bide ilk bizimle paylaş♡_♡
As canm.H.geldin :)Slm kizlar bende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?