onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

hazur ayran isterim cayla kahveyle aram yok :))) kimsin nrsin bebis var mi ewlimisin nesin anlat
hazır ayranlar tehlike saçıyor ev yapımı limonata ikram edeyim :)
nickim alimiyon (etiketlemek isteyenlere yardımcı olayım )
1 yıllık evliyim. bebiş henüz yok Ankara' dan katılıyorum. öğretmenim ama çalışmıyorum. sizi tanıyalım sevgili zms

Tam 1 yasinda canim
D9nem donem oluyo canim benimkide iki hafta once kopek disleri yuzunden zorlandi bayagi mama bile icmedi. Agzini kapatamafi bir hafta ikik suya sok ayaklarindan anlarsin zaten atesi soguk olur hava sicak ince giydi ayaklarini sicak tut. Allah sifa versin yavrucuga

hazur ayran isterim cayla kahveyle aram yok :))) kimsin nrsin bebis var mi ewlimisin nesin anlat
hazır ayranlar tehlike saçıyor ev yapımı limonata ikram edeyim :)
nickim alimiyon (etiketlemek isteyenlere yardımcı olayım )
1 yıllık evliyim. bebiş henüz yok Ankara' dan katılıyorum. öğretmenim ama çalışmıyorum. sizi tanıyalım sevgili zms

Anneeee? Kaynanaaaaa? Atesle barut yani bnimkiler. Insallah anlasiyolardir. Bende antalyadayim canim, bebek buyutuyorum iste :)
Bn istanbldayim yok onlr uzak zaten bn annemlerdeyim cognlukla kaynanamda iidir cok skur oyuzdn sknti yk ikiside anlasio ayni derenin baligiyiz oyuzdn sorn olmuo :)))

Amin canim. Istah zaten gitti tamamen. Atesi geliceginde direkt ayak tabanlarina vuruyo zaten ordan anliyorum. Seninki kac aylik?

ewliyim adim melek bir kizim var adi zeynep ispartda ikamet esiyorum meslek ew hanimi illa hazir ayran isterim 2 kiloluk

Bn istanbldayim yok onlr uzak zaten bn annemlerdeyim cognlukla kaynanamda iidir cok skur oyuzdn sknti yk ikiside anlasio ayni derenin baligiyiz oyuzdn sorn olmuo :)))
Ayy aman Allah bozmasin o zaman. Uzak olmak harika bi duygudur herhalde :)) aileler evliligin en onemli unsuru malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…