- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
amiiiiiiin ♡♡Amin Amin canım benim amin, sağ olasın Allah razı olsun.
Rabbim tez zamanda isteyen herkese, içinde de sana hayırlı sağlıklı Salih Saliha imanlı evlada gebe kalmayı ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin (amin)
Allaha skur daha hic mapuslra dusmedim ama cok tartismlr oldu cogu kisiyle knsmuom ama ban yemedm :))) bn masumdum cnku hahaha bnde daha grmeme karri almistm ama snn icin mapusada grerrm hahahaayipsin bakariz tabiiiikiz sen sohbetlerde napiyonda dusuyon kavga falan mi :))
Aynen canim ates dedin mi zaten butun dikkatin bebegin olcak. Gunlerce yavrum atesten sayikladi durduİnsal
İnsallah gecer cnm dis cikrmalari zOr oluyo evet ates cok tehlikeli ck dikkat et insallah kisa zmnda atltir bnde nolsun bos gezenin bos kalfasi :)))
ozamn bize kizma yaa suc sende arada girmekle olmuyor :)) tanisalim muhoşbuldum canım.valla ben de seni ilk kez görüyorum çok aktif kullanmıyorum ondan oluyor bunlar :)
Kim nerden bilcek cekmekoy koskoca ilce:)Bazilri solemio oyuzdn bnde detay sormuom yanls anlayanlr oluo sonra tartisma ckio temkinliyim oyuzdn :))))
aşksiiiin kiz sennn ♡♡♡ benim bidaha giresim yok yaAllaha skur daha hic mapuslra dusmedim ama cok tartismlr oldu cogu kisiyle knsmuom ama ban yemedm :))) bn masumdum cnku hahaha bnde daha grmeme karri almistm ama snn icin mapusada grerrm hahaha
Kac aylik canimDis cikariyo kizlar ama cok fena, azi disleride kabarmis. Bide ustune 3 tane asi vurundu. Kac gundur 39-40 arasiydi atesi. Cok zordu. Cok sagolun. Siz napiyosunuz, keyifler nasil
Canim arkadasim cok tesekkur ederim, amiiin insallah. Cok sagolunÇok çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim tez zamanda Şafi ismi şerifiyle şifa versin yavruna
tanışalım hatta çay bile içelimozamn bize kizma yaa suc sende arada girmekle olmuyor :)) tanisalim mu
ay ckk uzuldum 1 saat uyku cok az ya baska bakitcak kimden yok mu Allah korusun bayilirsin bisey olurTam 1 hafta oldu gunde 1 saatlik uykuyla ayakta duruyorum. Ama bunlarda gecicek insallah. Sagliklari yerinde olsun da tek
Amin cnm Allahin izniyle bsy olmaz ama ck dikkt etmek lazm tadini cikrdim artk baska bsyini ckardm :))) bos geldm bos gdecem :))Aynen canim ates dedin mi zaten butun dikkatin bebegin olcak. Gunlerce yavrum atesten sayikladi durduAllah evlatlarimizi korusun. Sende tadini cikar bosluklarin :)
Bitanemm topiği açan arkadaşım bizi tanıdığı için etiketlemiş bizde bir selam vrdik ben margarinle biraz şakalaştm hiç birilerini çağıralım diye düşünmedim zaten bir girip çıkıyorz bebekten. Ama uzun uzadıya kalabilseydim senide burada görmek isterdim ♡ kraliçe içinde durum aynıdır seni seviyoruzz hemde çok :)@nisankralicesi sen de mibi etiket yapmak çok mu zordu..
Tam 1 yasinda canimKac aylik canim
hazur ayran isterim cayla kahveyle aram yok :))) kimsin nrsin bebis var mi ewlimisin nesin anlattanışalım hatta çay bile içelim
Bnde onu diomda kime anlaticn :)))Kim nerden bilcek cekmekoy koskoca ilce:)
Yook bugunleri ararsin sadece vakti vardir, zamanini dolduracak seylerinAmin cnm Allahin izniyle bsy olmaz ama ck dikkt etmek lazm tadini cikrdim artk baska bsyini ckardm :))) bos geldm bos gdecem :))
Bn dha siftah etmedm ama Allah dusurmesin :)) ama dusmeyecm inat ve karrliym :))aşksiiiin kiz sennn ♡♡♡ benim bidaha giresim yok ya
Aynen ole cnm hersyin vakti zmni vr nasip. Bugunlerde gzl tabi yan gel yat :))Yook bugunleri ararsin sadece vakti vardir, zamanini dolduracak seylerin
dur ben düs diye ugrasam cok zevkli kkizBn dha siftah etmedm ama Allah dusurmesin :)) ama dusmeyecm inat ve karrliym :))
Zaten vucut direncimin dustugunu anladim dun annemi cagirdim, dayanamiyorum artik dedim. Oda sagolsun geldide biraz rahatladim ya.ay ckk uzuldum 1 saat uyku cok az ya baska bakitcak kimden yok mu Allah korusun bayilirsin bisey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?