onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

ayipsin bakariz tabiiii kiz sen sohbetlerde napiyonda dusuyon kavga falan mi :))
Allaha skur daha hic mapuslra dusmedim ama cok tartismlr oldu cogu kisiyle knsmuom ama ban yemedm :))) bn masumdum cnku hahaha bnde daha grmeme karri almistm ama snn icin mapusada grerrm hahaha

İnsal

İnsallah gecer cnm dis cikrmalari zOr oluyo evet ates cok tehlikeli ck dikkat et insallah kisa zmnda atltir bnde nolsun bos gezenin bos kalfasi :)))
Aynen canim ates dedin mi zaten butun dikkatin bebegin olcak. Gunlerce yavrum atesten sayikladi durdu Allah evlatlarimizi korusun. Sende tadini cikar bosluklarin :)

Aynen canim ates dedin mi zaten butun dikkatin bebegin olcak. Gunlerce yavrum atesten sayikladi durdu Allah evlatlarimizi korusun. Sende tadini cikar bosluklarin :)
Amin cnm Allahin izniyle bsy olmaz ama ck dikkt etmek lazm tadini cikrdim artk baska bsyini ckardm :))) bos geldm bos gdecem :))

@nisankralicesi sen de mi bi etiket yapmak çok mu zordu..
Bitanemm topiği açan arkadaşım bizi tanıdığı için etiketlemiş bizde bir selam vrdik ben margarinle biraz şakalaştm hiç birilerini çağıralım diye düşünmedim zaten bir girip çıkıyorz bebekten. Ama uzun uzadıya kalabilseydim senide burada görmek isterdim ♡ kraliçe içinde durum aynıdır seni seviyoruzz hemde çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…