onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

İste onemli olan kafa uyusmasi bizim uyusuyor oyuzdn sknti olmuyo ama uyusmasa sahsen bnde uzak olmayi tercih ederdim kesnlikle...
Bdv ye anket yapsak eminim %95 i uzak olsun derdi. Istisnasin sen. Ama hep oyle kalin insallah canim benim. Bu zamanda gelin kaynana zor geciniyo

insaAllah ama simdi doktorun biri cocuk olursa sezaryen diger doktorda normal dogurabilirsin diyor aman neyse ya olsunda dusunelim :)
Drl re bakma sn cocuk nasil gelceni ayarlr snn kafan rahat olsn hersyin kolayligni verir Allah hele bir olsnda saglikli sihatli gerisi kolay :))

Bdv ye anket yapsak eminim %95 i uzak olsun derdi. Istisnasin sen. Ama hep oyle kalin insallah canim benim. Bu zamanda gelin kaynana zor geciniyo
Aynen okuyorm bnde ordaki yorumlri oyuzdn halime skur ediorm ama zaten hep ina korkmustm kaynana derlerdi urperirdm ama ck skur korktgm basima gelmedi :) tabi mesafelerde insann arasndaki seviyeyi ve saygiyi sevgiyi dha yuksekte tutuyor bnce. Heleki anlasamasam zten duruma gore gorsmezdm bile belkide ama ck skur hersy iyi Rabbim herkese dha iisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…