- 28 Mart 2014
- 1.018
- 30.767
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
Biz yakiniz mesela.ama kafalarimiz uzak hemde cok. Keske tamamen uzak kalabilseysikHehehhe tabi duruma gore uzak olmak daha yararli herkes ayni deil anlasamiosan uzak olmk en gzli huzur açısından:)))
insaAllah nezmandir istiyinuz :))o şimdi tam sevmelik mıncırmalık zamanındadır olsa da sevsem
olur inşaallah
Dun oldu benimki ates olmadi sukurYook benim ki cayir cayir yaniyo ateslenince. Senin bebisinde asi zamani gelmis
Hepsi bir olmuyorki cnm derlerki ilki zor sonralari dha kolay oluyormus korkma kolaylik verir RabbiminsaAllah ama benim hamilelikte dogumda zor gecti ya ondan korkuyim yiksa simdiye 4 tane dogurmustum
ayni sehurde olaydik butun kizlar toplanir giderdik ohhhh simdiden mangal kokuklari geldi burnuma kadr geldi yaBi uslu dur yaa. Tam aclik vakti deme soyle mangal falan :)) zaten ne yesem diye dusunuyorum oyle :)
İste onemli olan kafa uyusmasi bizim uyusuyor oyuzdn sknti olmuyo ama uyusmasa sahsen bnde uzak olmayi tercih ederdim kesnlikle...Biz yakiniz mesela.ama kafalarimiz uzak hemde cok. Keske tamamen uzak kalabilseysik
Ayyy iyi bari csnim yaaa. Benimkide hic olmamisti ama dis donemine denk geldi. Zaten grip gibiydi. Asida tetikledi malesefDun oldu benimki ates olmadi sukur
yok biz henüz istemiyoruzinsaAllah nezmandir istiyinuz :))
Ben dun mangal keyfi yaptm oyuzdn canm ckmio :))ayni sehurde olaydik butun kizlar toplanir giderdik ohhhh simdiden mangal kokuklari geldi burnuma kadr geldi ya
Yok canim sanmiyorumdusersen sasiirma herseyden gözaltina alinabilirsin :))
insaAllah ama simdi doktorun biri cocuk olursa sezaryen diger doktorda normal dogurabilirsin diyor aman neyse yaHepsi bir olmuyorki cnm derlerki ilki zor sonralari dha kolay oluyormus korkma kolaylik verir Rabbim
Bdv ye anket yapsak eminim %95 i uzak olsun derdi. Istisnasin sen. Ama hep oyle kalin insallah canim benim. Bu zamanda gelin kaynana zor geciniyoİste onemli olan kafa uyusmasi bizim uyusuyor oyuzdn sknti olmuyo ama uyusmasa sahsen bnde uzak olmayi tercih ederdim kesnlikle...
vayyy vayyy vaaaaay demek ondan byrrda takilmiyon seni gidi seniBen dun mangal keyfi yaptm oyuzdn canm ckmio :))
Drl re bakma sn cocuk nasil gelceni ayarlr snn kafan rahat olsn hersyin kolayligni verir Allah hele bir olsnda saglikli sihatli gerisi kolay :))insaAllah ama simdi doktorun biri cocuk olursa sezaryen diger doktorda normal dogurabilirsin diyor aman neyse yaolsunda dusunelim :)
He ya dun sulalecek toplandk mangal yaptk ondn gelmedm dedm canlri cekmesn hahahavayyy vayyy vaaaaay demek ondan byrrda takilmiyon seni gidi seni
bnm kiz normal dogcam fiye tuttrmustu ama sezaryan olmm lazimmisDrl re bakma sn cocuk nasil gelceni ayarlr snn kafan rahat olsn hersyin kolayligni verir Allah hele bir olsnda saglikli sihatli gerisi kolay :))
ne duyecegimi bilmiyim ama kuduruyom bizde yapsak iyi olurdu yaa :/He ya dun sulalecek toplandk mangal yaptk ondn gelmedm dedm canlri cekmesn hahaha
Aynen okuyorm bnde ordaki yorumlri oyuzdn halime skur ediorm ama zaten hep ina korkmustm kaynana derlerdi urperirdm ama ck skur korktgm basima gelmedi :) tabi mesafelerde insann arasndaki seviyeyi ve saygiyi sevgiyi dha yuksekte tutuyor bnce. Heleki anlasamasam zten duruma gore gorsmezdm bile belkide ama ck skur hersy iyi Rabbim herkese dha iisini nasip etsinBdv ye anket yapsak eminim %95 i uzak olsun derdi. Istisnasin sen. Ama hep oyle kalin insallah canim benim. Bu zamanda gelin kaynana zor geciniyo
olsada hergun yesekSoz konusu mangal, kisir, cig kofte, icli kofte falansa eger ben asla yetinemem herhalde. Her gun yiyebilirim herguuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?