- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi zms rainbow
-
Cekmekoymus solmezsb die ole sordm ozmn uzagiz bn avrupa :))Asya canim
amin canimAllah şifa versin
Bende canimHmm bende avrupa yakasındanım :) memnun oldum
Dun girmedim ki hickiz ne unutcam dun yine etikeltledim konusmadin bile
Amab ne soylemicem ki soylerim nolmusCekmekoymus solmezsb die ole sordm ozmn uzagiz bn avrupa :))
saol canm cok gecmis olsun cocugun neyivar :/Dun girmedim ki hiccocuk hastaydi daha simdi firsat buldum. Topik hayirli olsun, iyi olmus. Butun kizlar toplanmis :)
Gecmis olsun cnm neyi vardi iyidir insallah smdiDun girmedim ki hiccocuk hastaydi daha simdi firsat buldum. Topik hayirli olsun, iyi olmus. Butun kizlar toplanmis :)
Bazilri solemio oyuzdn bnde detay sormuom yanls anlayanlr oluo sonra tartisma ckio temkinliyim oyuzdn :))))Amab ne soylemicem ki soylerim nolmus
h.geldin canm arada oyle aklimiza geldikce isimler etiketliyoz arasira etiketlenmedd olmuyor :/ seni ilkdefa goruyorum sanirim :)şuraya senelerce uğramasam etiketleyecek. merak edecek kimsem yok
Gecmis olsun cnm neyi vardi iyidir insallah smdi
saol canm cok gecmis olsun cocugun neyivar :/
Gecmis olsun cnm neyi vardi iyidir insallah smdi
Amin Amin canım benim amin, sağ olasın Allah razı olsun.Allah seninkinide herkesinkinide bagislasin insallah ne mutlu size Rabbim saglikli hayirli olmalarni nasip etsin bnm yk hala beklemedeyim bakalm gelirse kendi kazanir gelmesse bnm gbi br anneyi kaybeder :))
canim havalarda sicak ya ondan okadar yukselmis olabilir Allah yardimciniz olsun dis cikarmk zor uyymazda uyutmazdaDis cikariyo kizlar ama cok fena, azi disleride kabarmis. Bide ustune 3 tane asi vurundu. Kac gundur 39-40 arasiydi atesi. Cok zordu. Cok sagolun. Siz napiyosunuz, keyifler nasil
İnsallah gecer cnm dis cikrmalari zOr oluyo evet ates cok tehlikeli ck dikkat et insallah kisa zmnda atltir bnde nolsun bos gezenin bos kalfasi :)))Dis cikariyo kizlar ama cok fena, azi disleride kabarmis. Bide ustune 3 tane asi vurundu. Kac gundur 39-40 arasiydi atesi. Cok zordu. Cok sagolun. Siz napiyosunuz, keyifler nasil
Çok çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim tez zamanda Şafi ismi şerifiyle şifa versin yavrunaDis cikariyo kizlar ama cok fena, azi disleride kabarmis. Bide ustune 3 tane asi vurundu. Kac gundur 39-40 arasiydi atesi. Cok zordu. Cok sagolun. Siz napiyosunuz, keyifler nasil
ayipsin bakariz tabiiiizms rainbow bak sohpetlere grmiodm senn ve birkac arkdsm icin giriom mapuslara dusersm bakacaksnz beni :)))
Amin Amin canım benim amin, sağ olasın Allah razı olsun.
Rabbim tez zamanda isteyen herkese, içinde de sana hayırlı sağlıklı Salih Saliha imanlı evlada gebe kalmayı ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin (amin)
hoşbuldum canım.h.geldin canm arada oyle aklimiza geldikce isimler etiketliyoz arasira etiketlenmedd olmuyor :/ seni ilkdefa goruyorum sanirim :)
Tam 1 hafta oldu gunde 1 saatlik uykuyla ayakta duruyorum. Ama bunlarda gecicek insallah. Sagliklari yerinde olsun da tekcanim havalarda sicak ya ondan okadar yukselmis olabilir Allah yardimciniz olsun dis cikarmk zor uyymazda uyutmazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?