- 28 Mart 2014
- 1.018
- 30.767
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
Calisiyo muydun peki bi yerde? Tam konusamadik hic seninle :/Aynen ole cnm hersyin vakti zmni vr nasip. Bugunlerde gzl tabi yan gel yat :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calisiyo muydun peki bi yerde? Tam konusamadik hic seninle :/Aynen ole cnm hersyin vakti zmni vr nasip. Bugunlerde gzl tabi yan gel yat :))
Heheheh yok bn almiim bole iyi :)))dur ben düs diye ugrasam cok zevkli kkiz![]()
![]()
Aynen yok cnm evdeyim buyun gun annemler kaynanamlr ev mekikle gecio :) sn nerdendinCalisiyo muydun peki bi yerde? Tam konusamadik hic seninle :/
hazır ayranlar tehlike saçıyorhazur ayran isterim cayla kahveyle aram yok :))) kimsin nrsin bebis var mi ewlimisin nesin anlat![]()
sen bilirsinHeheheh yok bn almiim bole iyi :)))
D9nem donem oluyo canim benimkide iki hafta once kopek disleri yuzunden zorlandi bayagi mama bile icmedi. Agzini kapatamafi bir hafta ikik suya sok ayaklarindan anlarsin zaten atesi soguk olur hava sicak ince giydi ayaklarini sicak tut. Allah sifa versin yavrucugaTam 1 yasinda canim![]()
hazır ayranlar tehlike saçıyorhazur ayran isterim cayla kahveyle aram yok :))) kimsin nrsin bebis var mi ewlimisin nesin anlat![]()
Aman bosver takma oyle cokBnde onu diomda kime anlaticn :)))
Anneeee? Kaynanaaaaa? Atesle barutAynen yok cnm evdeyim buyun gun annemler kaynanamlr ev mekikle gecio :) sn nerdendin
ewliyihazır ayranlar tehlike saçıyorev yapımı limonata ikram edeyim :)
nickim alimiyon (etiketlemek isteyenlere yardımcı olayım)
1 yıllık evliyim. bebiş henüz yok Ankara' dan katılıyorum. öğretmenim ama çalışmıyorum. sizi tanıyalım sevgili zms![]()
Yanls bni dusureyim derken snde arada kaynayabilirsin :)))sen bilirsinbenide kisikirtmayin dusmiyem :))
Bn istanbldayim yok onlr uzak zaten bn annemlerdeyim cognlukla kaynanamda iidir cok skur oyuzdn sknti yk ikiside anlasio ayni derenin baligiyiz oyuzdn sorn olmuo :)))Anneeee? Kaynanaaaaa? Atesle barutyani bnimkiler. Insallah anlasiyolardir. Bende antalyadayim canim, bebek buyutuyorum iste :)
Amin canim. Istah zaten gitti tamamen. Atesi geliceginde direkt ayak tabanlarina vuruyo zaten ordan anliyorum. Seninki kac aylik?D9nem donem oluyo canim benimkide iki hafta once kopek disleri yuzunden zorlandi bayagi mama bile icmedi. Agzini kapatamafi bir hafta ikik suya sok ayaklarindan anlarsin zaten atesi soguk olur hava sicak ince giydi ayaklarini sicak tut. Allah sifa versin yavrucuga
ewliyim adim melek bir kizim var adi zeynep ispartda ikamet esiyorum meslek ew hanimi illa hazir ayran isterim 2 kilolukhazır ayranlar tehlike saçıyorev yapımı limonata ikram edeyim :)
nickim alimiyon (etiketlemek isteyenlere yardımcı olayım)
1 yıllık evliyim. bebiş henüz yok Ankara' dan katılıyorum. öğretmenim ama çalışmıyorum. sizi tanıyalım sevgili zms
Yok cnm takmiom zten oyuzdn sohpetlere grmiodmda smdi burda baya sevdklerm vr onlrn hatrna griom hersyi goze aldm :))Aman bosver takma oyle cok
Ayy aman Allah bozmasin o zaman. Uzak olmak harika bi duygudur herhalde :)) aileler evliligin en onemli unsuru malesefBn istanbldayim yok onlr uzak zaten bn annemlerdeyim cognlukla kaynanamda iidir cok skur oyuzdn sknti yk ikiside anlasio ayni derenin baligiyiz oyuzdn sorn olmuo :)))
Bak bende katiliyorum bu konuda sana, zms toplamis tum sevdiklerimizi burays sagolsun :)Yok cnm takmiom zten oyuzdn sohpetlere grmiodmda smdi burda baya sevdklerm vr onlrn hatrna griom hersyi goze aldm :))
oyle olcak gibi benim mapusa girmm yakindirYanls bni dusureyim derken snde arada kaynayabilirsin :)))
gelirken bimden alıveren gariewliyim adim melek bir kizim var adi zeynep ispartda ikamet esiyorum meslek ew hanimi illa hazir ayran isterim 2 kiloluk![]()