- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sira yaptigim bsy yk annemdeydim hikacvgundur bugun eve doncez cuck yegen cok tatlish banyo yaptrdik bgun ayy ne gzl sey bebek ya Rabbim herkese nasip etsin insallah bnada :))naptin nasisin yeni cüücük yigen ne yapiyor ♡♡
Cekmekoy anadolu yakasiNeresindensin :)
Hosbuldum cnm nasilsin kiz sn istanblun neresindensin :)) avrupa mi asya mi?
Kızlar başlığı okuyunca yine kim kimi kıskanmış dedim geyik çıktı ya :)))
Unuttun iyice beni unuttun, 2 haftadir giremedim diye
imsaAllah caniiim ♡♡Napiim cnm
bu sira yaptigim bsy yk annemdeydim hikacvgundur bugun eve doncez cuck yegen cok tatlish banyo yaptrdik bgun ayy ne gzl sey bebek ya Rabbim herkese nasip etsin insallah bnada :))
Napam be ya bnm abimn cocugu oldu bir haftalik onu seviodumda ayy bal ball oyuzdn gec girdim sn napion kizanim :))Naparsın kızancık :))
kiz ne unutcam dun yine etikeltledim konusmadin bileUnuttun iyice beni unuttun, 2 haftadir giremedim diye![]()
kuzum vallaha kimseyi etiketlemedim. bak bir kişiyi etiketlediysem küs bana . artık etiket işine girmiyorum. baktım herkes etiketledi çoğu tanıdığımı bende şey etmedim
hah şöyle :)Hahahatamam kız seni seviyorum
![]()
Anaaaaa hayırlı uğurlu olsun kız :) Rabbim bağışlasın :) bende ne yapayım benim minik yaramazla uğraşıyorum :)Napam be ya bnm abimn cocugu oldu bir haftalik onu seviodumda ayy bal ball oyuzdn gec girdim sn napion kizanim :))
Hosbuldum cnm nasilsin kiz sn istanblun neresindensin :)) avrupa mi asya mi?
sabahtan camiye gittik bebem ondan aramadim :))Hayirli olsun topiginn zms bol bol konusuruz bende diyomm bu kiye beni bu gun aramamis
Allah şifa versindelik vardi kapandi simdi kalp kapakcigu sarkabilir romatuzma olabilr demisti .doktor 1 sene sonraya gun verdi ama biz 3ay falan gecsin yine goturmeyi dusunuyiz
Allah seninkinide herkesinkinide bagislasin insallah ne mutlu size Rabbim saglikli hayirli olmalarni nasip etsin bnm yk hala beklemedeyim bakalm gelirse kendi kazanir gelmesse bnm gbi br anneyi kaybeder :))Anaaaaa hayırlı uğurlu olsun kız :) Rabbim bağışlasın :) bende ne yapayım benim minik yaramazla uğraşıyorum :)
Hmm bende avrupa yakasındanım :) memnun oldumCekmekoy anadolu yakasi