M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
işte bundan emin olamadığım için kafam karışık zaten yaaa
buyrun en birinci örneği benim sevgilim, hukuk fakültesinde okuyor ama çok başarısız 3 senedir hala 1. sınıfta. yani sorumsuz adam hukuk değil genetik mühendisi okusa yine sorumsuz yine sorumsuz. bi kere başarısız olunca hepten soğudu okuldan
Üniversitede okuyan kızların bu kadar kör aşık olmasını benim aklım almıyor valla..
Kendiniz söylemişsiniz; adamın hayal dünyasında,sorumsuz olduğunu,sınavlarını geçemediğini..
Varsayalım ki; bu adam bu sene hukuk fakültesini kazandı,huyları değişecek mi,okulunu başarıyla tamamlayacak mı acaba?:uhm:
daha 20 yasinda bir üniversite ögrencisi olan bir sahsin sorumluluk konusunda cok fazla üzerine gidilmesini gereksiz ve yanlis buluyorum... .
bende bi yandan öle düşünüyorum erkekler geç olgunlaşır derler ya belkide diyorum zamanla daha iyi olacak sorumluluklarını öğrenip yerine getirecek ondan da bi şans daha vermek istedim :1rolleyes:
ben üniversiteye erkek bulmak amacıyla gitmedim lütfen yanlış anlaşılmasın böyle şeyler insanın elinde değil bi anda oluo işte sevgi aşk falan
siz böle diyince biraz içim rahatladı zamanla inşallah iyi olacaktır
hukuğu kazan deme sebebime gelince aslında pek mantıklı deil kabul ediorum :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?