• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerilerinizi bekliyorum

daisy87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
242
4
296
Eskişehir
merhaba arkadaşlar, bu konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum,ben 163 boyundayım ve 58 kg yum ,son 2 sene içerisinde yaklaşık 8 kg aldım,şuan o eskisi gibi düz bir karnım yok ve bu da beni rahatsız ediyor,aslında aldığım kg lar tüm vücuduma yayılmış durumda,yüzüm gslr bacaklar,klç ve karın bölgem dolgunlaştı, zayıfken bile dolgun bir yüzüm vardı şimdi daha da doldunlaştı ve en önemlisi karnım,beni gerçekten rahatsız ediyor,önceden rahatlıkla giydiğim kıyafetleri artık giyemiyorum,belimden düşen bazı pantolonnların içine giremiyorum,belki bana kızacaksınız bunda dert etcek ne var diye ,ama ben kg vermek istiyorum ,5 kg versem yeterli olacak,yıllardır çayı kahveyi çok şekerli içerim, az ama kalorili şeyler yerim,ekmeği çok az tüketirim ,gece yatarken yemek yerim, sanırım bu huylarım artık yaşım 20 yi geçimce kg olarak dönmeye başladı bana,yada hareketsizlikten yakamıyorum yediklerimi ama hareketlerimde çok da azalma olmadı, artık şekeri tam olrak yarıya indirdim günde 2-3 dilim den fazla ekmek yemiyorum biraz spor yapayım dedim olmuyor vakitte yok zaten,gün içinde sürekli yürüyorum,ama benim planlı programlı bir diyet ve spora başlamam lazım,spor olrak yürüşten başka bişey yapmam bu aralar zor, nasıl beslenmeliyim bana bir fikir verin lütfen,erkek arkadaşımı diyete soktum o 10 kg verdi ben onun yediklerini yiyerek daha kg aldım,yani kütle miktarı azaldıkça kg vermesi zor ,yediklerini yakmakta zor,örneğin 100 kg ağırlığında ki birinin atıyorum 500 cl yakması için 1 saat yürüyüş yetiyorsa benim 2 saatten fazla yürüyüş yapmam gerekiyor,benzer durumda olan arkadaşlar varsa düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirm...

Back