Bebek Beslenmesi Onerilerinize ihtiyacim var....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Vinarz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
23
0
36
İngiltere
Oglum dort ayini yeni doldurdu. Zaten cok kucuk dogdu. 2.7 kilo dogan oglum, su anda 6 kilo ve cok az emiyo. Onceden sutum azdi. Mama da veriyordum. Simdi sutum cok ama nazlanarak ve cok az iciyo. Gun boyu yarim saat, kirkbes dakka ancak emiyor. Yetmiyor diye mama yapiyorum onu da icmiyo. Ancak bir seferde 60 ml iciyor. Geceleri 1-2 defa mama veriyorum gunduz de emzirmeye calisiyorum ama emmiyor kilo alsin istiyorum. Hatta ek gida bile vermeye basladim belki istahi acilir diye ama onlari da cok az yiyor ve emmesine yarari olmuyor. Lutfen tombis bebegi olanlar, nasil beceriyorsunuz, bebegimin istahini nasil acabilirim? Simdiden herkese tesekkurler.

tombiş bebek olsun diyede yedirmek yanlış bence.. zorlayarak yedirincede yediklerindende tiskinebilir ve hiç yemez ondan sonra. yediği kadar yesin bence. kilosuda gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…