• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerileriniz nedir ?

gamze_murat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
206
2
46
Samsun
$evım.webp tv arka duvarını mora boyatsam qüzel dururmu sizce :/ 2. resımdekı kızım. ve arkasındaki annemın odası bu renk çok hosuma gıdıyor...

Eklentiler

• $Fotoğraf5656.webp
    $Fotoğraf5656.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 78
annem ablamın koltuklarına mor kırlentler dikince kesinlikle tvnin olduğu duvarı mora boyamasını önermiştim.öyle de yaptı çok güzel oldu.sizin de odanızda duvarla bütünlük sağlayacak mor aksesuarlar varsa güzel olur bence.

ben kızınızı çoook beğendim ama :ssz::ssz:allah bağışlasın canım evet mora boyarsan daha güzel olur bence

bence sadece mora boyanınca değil de boyanabilir duvar kağıdı yapsanız arkasına onu da mora boyarsınız hem sıkılınca başka renge boyanıyor onlar kabartmalı oluyorlar ve cok ucuz ..ya da direkt mor ve simli bir duvar kağıdı yaptırın tabi sadece o duvarı zaten duvar kağıtları artık bölgesel oluyor..

bence de morlu bir duvar kağıdı çok hoş olur. kafana göre değiştirebilme şansın var en azından. bu arada koltuk takımın ne renk ? mor yoğun mu?

annem ablamın koltuklarına mor kırlentler dikince kesinlikle tvnin olduğu duvarı mora boyamasını önermiştim.öyle de yaptı çok güzel oldu.sizin de odanızda duvarla bütünlük sağlayacak mor aksesuarlar varsa güzel olur bence.

kesınlıkle mor olacak o zman ama duvar kagıdındada aklım var karar veremedım boyasammı kagıt yapsammı ...

bence sadece mora boyanınca değil de boyanabilir duvar kağıdı yapsanız arkasına onu da mora boyarsınız hem sıkılınca başka renge boyanıyor onlar kabartmalı oluyorlar ve cok ucuz ..ya da direkt mor ve simli bir duvar kağıdı yaptırın tabi sadece o duvarı zaten duvar kağıtları artık bölgesel oluyor..

haklsın aslında duvar kagıdı dahada sık duracaktır ama renk yıne mor olacak tabi :)

koltuk takımım bu.. tv arka duvarım ılk sayfada zaten.. sızce mor renk boyama yada kagıt uyarmı tv arka duvarına ??

Eklentiler

• $Fotoğraf5358.webp
    $Fotoğraf5358.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 57
cok ıddalı olmazmı
bence duvar kagıdı yapabılırsın benım unıtem yok
kucuk konsolum var tv sehpası formumda alcak ve kucuk
uzerınde tv asılı o duvarı boyanabılır duvar kagıdı yaptım odanın butunu ucuk grı boyalı o duvarda o renk boyalıı

kesınlıkle mor olacak o zman ama duvar kagıdındada aklım var karar veremedım boyasammı kagıt yapsammı ...

he eğer duvar kağıdı gibi 2. bir seçeneğin varsa o zaman duvar kağıdı yap derim.içinde beyaz ve mor olan duvar kağıdı daha şık ve güzel durur.

Back
X