bulurum nikah memuru kiyafeti ve yapacak birini ama bir sorun olmaz dimi nebilim sahte diye felan suca girmiyo dimi ?
a.s.
Yok canım ya, niye olsun kiii.... Sorun çıkaran olursa evlilik cüzdanınızı gösterirsiniz, bu da çok düşük bi ihtimal merak etme bişeycik olmaz..a.s.
herkese merhaba siteye daha yeni üye oldum çok güzel herşey harika benimde ağustosta nişanım olcak...bursadan birileri varmı acaba bana nişanımı yapabileceğim hem güzel hemde ekonomik biyer söleyebilrmi???
canım ben nişan için almirayı tavsıye ederım ama fıyatı ekonomık olur mu bılmıyorum:1no2:herkese merhaba siteye daha yeni üye oldum çok güzel herşey harika benimde ağustosta nişanım olcak...bursadan birileri varmı acaba bana nişanımı yapabileceğim hem güzel hemde ekonomik biyer söleyebilrmi???
ya arkadaşlar bi sorum olacak
benim 20 haziranda kınam var salonda olacak
farklı fikirleri olanlar var mı neler yapılabilir değişikkkk ben halay mendili dağıtmayı düşünüyorum şunun gibi
fiyatı 35 ytl falandı ama kumaşını kendim de alıp dikebilirim hem hatıra kalır hem de güzel olabilir ne dersiniz
ya arkadaşlar bi sorum olacak
benim 20 haziranda kınam var salonda olacak
farklı fikirleri olanlar var mı neler yapılabilir değişikkkk ben halay mendili dağıtmayı düşünüyorum şunun gibi
fiyatı 35 ytl falandı ama kumaşını kendim de alıp dikebilirim hem hatıra kalır hem de güzel olabilir ne dersiniz
arkadaşlar merhaba
ben istanbul a yeni taşındım malum evlilik dolayısı ile . nikahımı 1 ay önce yaptık dügün ağustosa .ama gelinlik yok ortada henüz. ben duydum ki eminönünde gelinlikler hem ucuz hem de çeşitli imiş. ayrıca pazar günü sadece müsaitiim .bana yardım eder misiniz pazar gidebileceğim yerler var mı gelinlik için ???
şimdiden teşekkürler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?