- 26 Aralık 2007
- 4
- 0
- 44
- Konu Sahibi runya505
teşekkür ederim,haftaya biraz daha şekillenmiş olur sanırım,ama çok stresliyim umarım geçer bütün bu sıkıntılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya millet bir şey sormak istiyorum: allah nasip ederse 18 ekim'de ben de dünya evine giriyorum. geliniliğimin modeli kabarık değil ve dantel. sizce saçımı açık mı bırakiim topuz mu yaptıriim? saçlarım koyu kahve rengi. ve baya uzun.gelinliğimin sırtı da hafifi V yaka gelicek. açık bırakırsam sırtı gözükmez diolar. ama ben çok istiorm. nasıl durur bilmiorm ama??? fikirlerinizi bekliorm.
Arkadaşlar merhaba benim de danışmak istediğim birşey var..
Düğünüm seneye temmuz ayında ve karşı taraf kına yapılmasını istemiyorlar.Sizce kınasız düğün olur mu ? :uhm:
arkadaşlar merhaba . uzun zamandır takip ediyorum. hemen hemen hr konuyu inceledim. yazdıklarınızı büyük bir zevkle okudum halada okumaya devam ediyorum. Konu açsammı diye çok düşündüm ama böyle bir blog varmış madem burda sizin fikirlerinizi almak isterim müsadenizle:) 17.Mayıs.2009 tarihinde düğünüm var allahın izniyle:) buraya kadar herşey normal şimdi benim sorunuma geliyorum:) nişanlımın doğum günü düğün günümüz:) öyle birşey yapmak istiyorumki herkes etkilensin ve nişanlım çok mutlu olsun:) ne dersiniz ? Sizin düğün gününüz nişanlınızın doğum günü olsa ne gibi süpriz yapardınız:) şimdiden teşekkür ederim