R
runya505
Ziyaretçi
- Konu Sahibi runya505
-
ben 1,5 ay sonra evlenıyorum ve gelinligim pırlantam eşyalarımın çogu hazır ama kaç gündür dügünümde dans müziği olarak ne çalacam onu bulamıyom. bizim bir şarkımız var ama çok agır bir şarkı olmaz. bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım. ferhat göçer cennet demeyın herkes hep onu diyo:) ve herkes onu çelıyo:) şimdiden teşekkürler
boys anılar bizim şarkımız
gülenay hayal gözlüm
samanyolu
zerrin özer o yaz
şimdiden hayırlı olsun canım mutluluklar dilerima.s.
kizlar benim nikahim gectigimiz haziranda oldu ve nikahimda kimse yoktu yurt disinda oldugum icin, dugunumde bu agustosta turkiyede yapiyoruz , ben nikahimi kimse gormedigi icin dugunlerde sembolik nikah diye bisi oluyomus sanirim ayni nikah toreni gibi bir fikri olan varmi , yardimci olursaniz cok sevinirim . a.s.
slm arkadaşlar,benim sorum çok yakın bi arkadaşım evleniyor onun için.Dans müziğini bulamadık hangi müzikle dans etsinler sizce?önerilerinizi bekliyorum lütfen,şimdiden teşekkürler...
Evet oluyor, sadece nikah memurunun giydiği kıyafeti ve nikah memuru yerine geçecek birini bulmanız yeterli, elbette ki olur neden olmasın. Ama sanırım bunun için nikah memurları geliyor mu bilmiyorum, sanırım gelmezler. Sizin ayarlamanız gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?