Saç Rengi ve Saç Boyama öneri :)

naz280

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
20
0
86
Tokat
merhaba :)
saçımda bi değişiklik istiyorum (ruh halim kotü biraz bu ara) :) ya kızıl istiyorum ya da auçlara doğru açılan karamel balyaj. iki tane renk seçtim. sizce nasıl yapayım ya da daha farklı önerileriniz varmı? yardımcı olurmusunuz ? :)

bu ben $Görüntü0051.jpg

bunlar da istediğim renkler :)

$karamel balyaj saç modelleri isiltili saç 2.jpg $sonbahar-kýþ-saç-kesimleri-27.jpg

Eklentiler

• $Görüntü0049.jpg
    $Görüntü0049.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleme:
canım kızıl boyatma akın bak kızıldan dönüş zor hem ilk resimdeki karamel ise soluk küllü bir karamel insanı hastalıklı gibi gösteriyor daha canlı ve sıcak bir ton olarak kendimde kullandığım bakır karameli tek geçerim ve sanada tavsiye ederim ama kuaförde boyatacaksan açtırıp da boyat renk daha iyi tutuyor o zaman vede karamel ağırlıklı bakırde bende öyle yaptırmıştım çok hoş bir renk

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kızıl boyatma akın bak kızıldan dönüş zor hem ilk resimdeki karamel ise soluk küllü bir karamel insanı hastalıklı gibi gösteriyor daha canlı ve sıcak bir ton olarak kendimde kullandığım bakır karameli tek geçerim ve sanada tavsiye ederim ama kuaförde boyatacaksan açtırıp da boyat renk daha iyi tutuyor o zaman vede karamel ağırlıklı bakırde bende öyle yaptırmıştım çok hoş bir renk

şimdi baktım da benim için çok iddialı daha once hiç boyatmadım :):KK4:

Son düzenleyen: Moderatör:
ikiside güzel aslında ikiside olur gibi size ama önce 1. resimdekini yapın beğenmezseniz değiştirmeniz daha kolay olur.

Back