• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öneri ve fikir sunacak olan var mı

Buju_Buju

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
15
0
86
34
Diğer
Merhaba öncelikle.
Bu sıcak günlerde herkese serinlikler diliyorum :)
Ben siirt te bir dükkan açmak istiyorum.
Ama ne üzerine olabilir yada insasnların dikkatini ne çekebilir onu tam bilmiyorum..
Kuaför vs olmuycak
Kozmetik,bujiteri olabilir ama sastar mı endişesi var

Fikirleriniz varsa paylaşın lütfen:(

biz bayanların ilgisini çeken şeylerin başında takı toka gümşler ne biliyim iç çamaşırı çorap tarzı şeyler satan dükkanlar gelir sende bu tarz bir yer açabilir ve içerisinde takı , aksesuar, eşarp abiye çanta ,gümüş makyaj malzemesi v.s her türden şeyler satan ufak rengarenk ilgi çekecek cıvıl cıvıl biryer açabilirsin ya da sermayen azsa tek kalemlik bişiler alıp ufak bir yer de açabilirsin.

evet güzel fikir her telden değişik hoş modeller olabilir dükkanda.Dizaynda ii olursa dikkat çekebiliriz

YıYıCEKTEDE ÇOK PARA VAR CANIM ıNSANLAR HER ÖĞÜN BıRŞEYLER YıYıYOR YANı UYGUN FıYATLARDA EV YEMEKLERı YADA PASTA TARZI ŞEYLER LıMONATA FALAN YAZIN SÜPER GıDER BENCE ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM..............a.s.

valla canım benim düşüncem hem baş örtülü bayanlara hem de açık bayanlara hitap edecek bir dükkan açman...Mesela başörtüsü,iç çamaşırı,takı,toka,bluz vs. bunların hepsini barındırısan dükkanında gelen kişi her ihtiyacını senin dükkanından görür ve sen de daha çok kazanmış olursun tatlım ;)bence bir düşüna.s.

Back