- 17 Ocak 2023
- 85
- 50
- 8
- 30
- Konu Sahibi yorgunanaaa
Eski eşimle bosanali 2 sene olacak. Bir çocugumuz var 4 yaşında . Ben ayrıldıktan sonra ev aldım oğlumla düzen kurdum . Çalışıyorum sağlık memuruyum. O yüzden oğlum 1.5 yaşından beri kreşte. Ancak çok hastalanır di. Eski eşim de ısrarla çocuğu istiyor annen bakmıyor kreşe gidiyor hasta oluyor. Benim annem baksın derdinde. Tabi ki hiç bir zaman kabul etmedim arada gelir götürür ilgilenir. Sorun şu ki biz akraba olduğumuz için bana çok kinlenmisti. Anne babama da . Çünkü boşanma sebebi aldatmaydi. Akrabaların bunu öğrenmesi onu cok kinlendirdi. Arada bı cocukla görüntülü konuşur müsade ederim ancak çocugun burnu aksa sen hasta ettin bu çocuk senin yüzünden hasta senin yüzünden çocuğuma hasret yaşıyorum. En yakın zamanda Geberirsin inşallah aşağılık kadın vs diyerek bazen daha da kötü hakaretler eder. Ben bunun kinini öfkesini anlamıyorum. Bosanali koca 2 sene ancak hala aynı ağız pisligiyle konuşur . Ne yapacağımı bilemiyorum hakaret dava acayim dedim ona da aile büyüklerinden biri müsade etmedi. Daha yeni o süreçleri atlattiniz tekrar uğraşmasinlar diye . Bu adam neden böyle. Ben zaten küçük çocukla hem iş hem ev çocuk ilgisi bakımı zorlu bı hayat yaşıyorum. Tek derdim huzur ama bu adam yemin etmiş gibi huzurmu kaçırma derdinde. Uzun oldu bana bı akıl verin lütfen